"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.9 C
Trikala

Δυστυχώς ……. γελοιοποιηθήκαμε» *

lafarm

Σχετικά άρθρα

~ Ικανοποιητικά εξελίσσεται λέει ο εμβολιασμός στα εμβολιαστικά κέντρα του Νομού μας. Τώρα γιατί θα πρέπει να ταξιδεύουμε, εμείς τα γερόντια, τόσο μακριά για το εμβόλιο, δεν το γνωρίζω.

 Ίσως «δομική υγειονομική αδυναμία»;  ή ψυχολογική προετοιμασία για κανένα μεγαλύτερο ταξίδι;

Και για λιγότερη καθυστέρηση και ταλαιπωρία, ας βάλουν και μια πινακίδα έξω στα εμβολιαστικά κέντρα: Χέρια τεντωμένα, μανίκια σηκωμένα, ρόγα έξω.

~  Τι είπε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης για την αστυνομία; «Το κράτος είστε σεις». Και ο κύριος Κυριάκος τι είπε; «Στα πανεπιστήμια δεν μπαίνει η αστυνομία, μπαίνει η Δημοκρατία».

~  Λες να μην  κατάλαβαν οι φοιτητές μας, ότι θα κοιμούνται δίπλα από τη Δημοκρατία και αντιδρούν έτσι. Δεν καταλάβατε βρε παιδιά. Οι ειδικοί φρουροί θα είναι εκεί να εξυπηρετούν τη Δημοκρατία. Μεσήλικας είναι η Δημοκρατία μας, ανάγκες έχει. Και μην νομίζετε πως οι ειδικοί φρουροί θα είναι όπως οι παλαιοί Δεκανείς στο στρατό. Με αυστηρά κομματικά κριτήρια θα προσληφθούν. Άσε  που θα έχουν και «ειδική» εκπαίδευση.

~ «Σκηνοθέτες» στη Ν.Δ. και στη «Δημοκρατία», δεν θα ξαναυπάρξουν. Έως εδώ. Τέρμα.

 ~ Βούιζε λέει, αρκετό καιρό η Αθήνα για τις ημέρες και τα έργα του σκηνοθέτη. Σιγά  τώρα μην γνώριζε ο κύριος …. πρωθυπουργός το ποιόν του ανθρώπου και τον είχε στο κόμμα και δίπλα του. Τα κόμματα είναι σαν τις εκκλησίες. Όποιος θέλει μπαίνει. Ανάβει και κανένα κεράκι. Τώρα γιατί τον έβαλε ο κύριος …. αρχιερέας στο Ιερό, και τόσο καιρό συνλειτουργούσε μαζί του, ειλικρινά δεν ξέρω. Ξέρω μόνο πως στην εκκλησία μπαίνουν όλοι, αλλά στο Ιερό μπαίνουν μόνο οι «εκλεκτοί». Ούτε ξέρω για ποιόν λόγο ή με ποιανού εντολή, τις πρώτες ημέρες της καταγγελίας, η κ. καντηλανάφτησα –  συγνώμη η κ.  Μενδώνη,- προσπάθησε να τον κρύψει κάτω από την ….. Αγία Τράπεζα.

~ Όλα στην Ελλάδα γίνονται υπογείως, Γιατί τόσα χρόνια δεν θάψατε και τα καλώδια;

~ Μέτρα «ακορντεόν» έχουμε για την πανδημία. Λες να δουλεύει και εδώ η συντεχνία; Και τα μέτρα αυτά να τα παίρνουν τα κλαρίνα;

~ Μετά από αυτό που είπε ο παπαγάλος για τα κλειδιά της εστίασης και όχι μόνο, βλέπω σχίσμα στο καθολικό και το ορθόδοξο λοκνταουν της κυβέρνησης. Ίσως να έχουν στα χέρια τους και κανένα κυλιόμενο γκάλοπ, που δεν το γνωρίζουν τα συστημικά αθηναϊκά κανάλια, αλλά ούτε και η νύφη.

~ Έκλεισε προληπτικά την εθνική οδό ο Χρυσοχοϊδης. Λογική μάγισσας, καφετζούς ή χαρτορίχτρας;

~ Συλλάβετε τον Παλαιοκώστα. Είναι θέμα τιμής για μένα η σύλληψή του, είχε πει στην αντιτρομοκρατική ο Χρυσοχοϊδης.

Υπουργέ, πιάσε τώρα τον Παππά και άσε τον Παλαιοκώστα. Ο Βασιλάκης παίζει σε άλλη, πιο ιπτάμενη κατηγορία.

~ Σιγά τώρα μη φταίει το ελικόπτερο του Μητσοτάκη που προσγειώθηκε στο γήπεδο και από τότε δεν μπορούν τα Τρίκαλα να σταυρώσουν ούτε ισοπαλία, όχι νίκη.

~ Μ…….ες, γρήγορα, βρείτε έναν Παπαγγελόπουλο να αλλάξουμε το γ…….νο ειδησεογραφικό πρωτόκολλο. ~ Άντε ρε παιδιά. Ανοίξτε την εστίαση επιτέλους.

Στα Τρίκαλα δεν έχουμε πολλά κρούσματα. Έχουμε να κάνουμε και χορούς. Περιμένουν οι απόμαχοι και διορισθέντες επί συχωρεμένου Γιαννούση και θα ακολουθήσουν οι παλαίμαχοι και διορισθέντες επί Θανάση Δερβέναγα. Έπονται και άλλοι.

Ξέρουμε; Θα μας αφήσει ο κορονοϊός και ο  κύριος ……. για του χρόνου;

Ευχαριστώ.

Στάθης Παζαϊτης.

*Φράση ειλικρινούς τρικαλινού πολιτικού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης