Δυστυχώς … Reviewed by Momizat on . Θανάσης Μπουλογεώργος : Στο πρωτοσέλιδο λοιπόν η Καθημερινή βγάζει τα άπλυτα του Τσίπρα, γιατί ο γόνος βρήκε κλειδωμένες δύο πόρτες και οι χώροι μύριζαν τσιγαρί Θανάσης Μπουλογεώργος : Στο πρωτοσέλιδο λοιπόν η Καθημερινή βγάζει τα άπλυτα του Τσίπρα, γιατί ο γόνος βρήκε κλειδωμένες δύο πόρτες και οι χώροι μύριζαν τσιγαρί Rating: 0

Δυστυχώς …

Δυστυχώς …

Θανάσης Μπουλογεώργος : Στο πρωτοσέλιδο λοιπόν η Καθημερινή βγάζει τα άπλυτα του Τσίπρα, γιατί ο γόνος βρήκε κλειδωμένες δύο πόρτες και οι χώροι μύριζαν τσιγαρίλα. Δεν θα σχολιάσω τον κατήφορο της εφημερίδας. Όχι αυτός είναι δεδομένος. Μία απάντηση στην εφημερίδα και στους θιασώτες αυτών των “ανατριχιαστικών” απόψεων.
Λοιπόν όταν ο Τσίπρας παρέλαβε το Μέγαρο Μαξίμου δεν βρήκε κανέναν. Ο απερχόμενος πρωθυπουργός φρόντισε να εξαφανιστεί και μαζί του να πάρει ότι μπορούσε. Θυμάστε; Υπολογιστές, έπιπλα, ηλεκτρικά, πίνακες, χαλιά και ότι άλλο μπορούσε να βάλει στις τσέπες του. Εντάξει δεν θα λαικισω άλλο. Άλλωστε τις πάσης γνωστό το τι είναι ο συγκεκριμένος….
Πέραν της μπουκας που έγινε, να σας θυμίσω τι βρήκε και τι δεν βρήκε ο Αλέξης, που τεχνιέντως ξεχνάτε.
Όταν ανέλαβε λοιπόν βρήκε 28%ανεργια , άδεια ταμεία,28δις ευρώ πρωτογενές έλλειμμα, οκτώ χιλιάδες αυτοκτονίες, νοσοκομεία πουλημένα και χρεοκοπημένα, δημόσιος φορέας σε κατάσταση τραγική, απολύσεις,μη προσλήψεις, θρησκόληπτους αβανταδορους, φτώχια, συσσίτια, φωτοτυπίες αντί για βιβλία, παιδάκια να λιποθυμούν απ’την πείνα, τράπεζες να οργιάζουν, οικοδομή ανύπαρκτη, εργοστάσια να κλείνουν,313χιλιαδες μικροεπιχειρησεις κλειστές, 500 χιλιάδες νέους στο εξωτερικό, θεσμούς να οργώνουν, αναξιοκρατία, Ευρωπαίους ηγέτες να μας λοιδορούν (σκάσε μαλ….. του Σαρκοζί στον γαπ) καμία απαντοχη από κανένα κράτος, ΔΝΤ, ΕΚΤ, πιστωτές στα κάγκελα, δεκαετές στο 17%, τριετές στο9%, δημόσια ταμεία στα όρια της χρεοκοπίας, ένα PSI να τρέχει, ανομία,και και και χιλιάδες άλλα και. Αυτά βρήκε ο Αλέξης το 15. . 
Ε τώρα σας καταλαβαίνω. Βρήκε ο γόνος στάχτες από τσιγάρο και μια αράχνη στον κήπο. Μπορείς να το πεις και κατάληση της δημοκρατίας και διάλυση της χώρας..
Δυστυχώς το κόμμα των ΜΜΕ και της απόλυτης παραπληροφόρησης και ισοπέδωσης της είδησης, έχει επικρατήσει!.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή