Δωρεάν εξετάσεις απο τους “Γιατρούς του Κόσμου” στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Οι Γιατροί του Κόσμου με την υποστήριξη της Vodafone, συνεχίζουν την υλοποίηση του προγράμματος δωρεάν ιατρικής φροντίδας παιδιών που το έχουν ανάγκη. Η Κινητή Οι Γιατροί του Κόσμου με την υποστήριξη της Vodafone, συνεχίζουν την υλοποίηση του προγράμματος δωρεάν ιατρικής φροντίδας παιδιών που το έχουν ανάγκη. Η Κινητή Rating: 0

Δωρεάν εξετάσεις απο τους “Γιατρούς του Κόσμου” στα Τρίκαλα

Δωρεάν εξετάσεις απο τους “Γιατρούς του Κόσμου” στα Τρίκαλα

Οι Γιατροί του Κόσμου με την υποστήριξη της Vodafone, συνεχίζουν την υλοποίηση του προγράμματος δωρεάν ιατρικής φροντίδας παιδιών που το έχουν ανάγκη. Η Κινητή Παιδιατρική και Οδοντιατρική Μονάδα το Σάββατο 22/11 και την Κυριακή 23/11 θα βρίσκεται στα Τρίκαλα. Σημείο συνάντησης: Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων (διεύθυνση: Τσιτσάνη Βασιλείου 31) από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 2:00 το μεσημέρι.
Η ενημέρωση για τα παιδιά που δεν έχουν ασφαλιστική κάλυψη γίνεται σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία και το γραφείο Πρόνοιας κάθε Δήμου.
Ειδικότερα, ο εμβολιασμός παρέχεται σε παιδιά χωρίς καμία ασφαλιστική κάλυψη, ενώ δίνεται προτεραιότητα σε όσα παιδιά παραμένουν για πολύ καιρό ανεμβόλιαστα.
Σύμφωνα με τα στοιχεία των Γιατρών του Κόσμου, μέχρι σήμερα μέσα από τις δράσεις έχουν εξεταστεί 4.912 παιδιά, από τα οποία:
• 3.734 παιδιά επισκέφθηκαν παιδίατρο
• 3.024 παιδιά εξετάστηκαν από οδοντίατρο
• 2.061 παιδιά εμβολιάστηκαν

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή