Δωρεάν εξετάσεις στα παιδιά Reviewed by Momizat on . Δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες στα παιδιά που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες και αδυνατούν, να έχουν πρόσβαση στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας θα παρέχει σήμερ Δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες στα παιδιά που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες και αδυνατούν, να έχουν πρόσβαση στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας θα παρέχει σήμερ Rating: 0

Δωρεάν εξετάσεις στα παιδιά

Δωρεάν εξετάσεις στα παιδιά

Δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες στα παιδιά που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες και αδυνατούν, να έχουν πρόσβαση στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας θα παρέχει σήμερα και αύριο η Κινητή Παιδιατρική – Οδοντιατρική Μονάδα της Ελληνικής Αντιπροσωπείας των Γιατρών του Κόσμου.

Η Μονάδα έχει σταθμεύσει στο χώρο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και θα βρίσκεται σήμερα από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Η Μονάδα παρέχει δωρεάν παιδιατρική περίθαλψη, διαγνωστικό έλεγχο, οδοντιατρικό έλεγχο και παρακολούθηση, φαρμακευτική αγωγή με την παροχή βασικών παιδιατρικών φαρμάκων, προληπτική φροντίδα και αγωγή υγείας και εμβολιαστική κάλυψη σε ανασφάλιστα παιδιά

Την όλη προσπάθεια στηρίζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Διεύθυνση Υγείας της Π.Ε. Τρικάλων, παραχωρώντας την αναγκαία υποστήριξη προκειμένου να έχει επιτυχία η προσφορά υγείας των Γιατρών του Κόσμου.

 

giatroi3 giatroi1

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή