Δωρεάν η χρήση της πισίνας στο Κολυμβητήριο Reviewed by Momizat on . Δωρεάν για όλον τον μήνα Ιούλιο θα είναι η χρήση της πισίνας στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Τρικάλων. Πρόκειται για απόφαση που ελήφθη από την αντιδήμαρχο Παιδείας, Δωρεάν για όλον τον μήνα Ιούλιο θα είναι η χρήση της πισίνας στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Τρικάλων. Πρόκειται για απόφαση που ελήφθη από την αντιδήμαρχο Παιδείας, Rating: 0

Δωρεάν η χρήση της πισίνας στο Κολυμβητήριο

kolimvitirio
Δωρεάν για όλον τον μήνα Ιούλιο θα είναι η χρήση της πισίνας στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Τρικάλων. Πρόκειται για απόφαση που ελήφθη από την αντιδήμαρχο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Βασιλένα Μητσιάδη, με την εισήγηση του τμήματος Πολιτισμού και Αθλητισμού της Διεύθυνσης Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων. Αιτία, οι παρούσες οικονομικές συνθήκες, οι οποίες δυσχεραίνουν πολλούς τρικαλινούς στη χρήση της πισίνας.
Η κολυμβητική δεξαμενή θα λειτουργεί για το κοινό ελεύθερα, καθημερινά: Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 – 10:00.
Υπενθυμίζεται ότι, απαραίτητη προϋπόθεση για την χρήση της κολυμβητικής δεξαμενής είναι η προσκόμιση από τους ενδιαφερόμενους των εξής δικαιολογητικών:
– Βεβαίωση από Παθολόγο ή Καρδιολόγο
– Βεβαίωση από Δερματολόγο
Η κατάθεση των δικαιολογητικών θα γίνεται στα γραφεία του Τμήματος Πολιτισμού και Αθλητισμού (Αθλητικό Μουσείο, Καποδιστρίου 13) και τις ώρες 08:00 – 14:30.
Από το γραφείο Τύπου

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή