Δωρεάν κτηνιατρικές υπηρεσίες από το Τμήμα Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Reviewed by Momizat on . Το Τμήμα Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας γιορτάζει 25 χρόνια λειτουργίας και παρουσίας στον κτηνιατρικό χώρο στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Στο πλαίσιο αυ Το Τμήμα Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας γιορτάζει 25 χρόνια λειτουργίας και παρουσίας στον κτηνιατρικό χώρο στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Στο πλαίσιο αυ Rating: 0

Δωρεάν κτηνιατρικές υπηρεσίες από το Τμήμα Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Δωρεάν κτηνιατρικές υπηρεσίες από το Τμήμα Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Το Τμήμα Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας γιορτάζει 25 χρόνια λειτουργίας και παρουσίας στον κτηνιατρικό χώρο στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Στο πλαίσιο αυτό, την εβδομάδα 13 – 17 Μαΐου 2019 θα παρέχονται δωρεάν κτηνιατρικές υπηρεσίες για όλα τα είδη ζώων στο νοσοκομείο του Τμήματος στην Καρδίτσα.

Ειδικά, για τα ζώα συντροφιάς απαιτείται η προσυνεννόηση (ραντεβού) με την αρμόδια ακαδημαϊκή μονάδα (09.00 – 14.00, τις εργάσιμες ημέρες). Ειδικότερα για ραντεβού για: *Παθολογική κλινική: τηλέφωνο 6934.254654. Η δωρεάν παροχή υπηρεσιών δεν περιλαμβάνει εξετάσεις αίματος. *Χειρουργική κλινική: τηλέφωνο 24410.66060. Η δωρεάν παροχή υπηρεσιών αφορά σε κλινικές εξετάσεις. *Κλινική Μαιευτικής και Αναπαραγωγής: τηλέφωνο 24410.66071. Η δωρεάν παροχή υπηρεσιών δεν περιλαμβάνει χειρουργικές επεμβάσεις.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή