Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας από τον Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Reviewed by Momizat on . Ο Σύλλογός μας διοργανώνει σεμινάριο φωτογραφίας για τους εκπαιδευτικούς διάρκειας πέντε εβδομάδων. Στις προθέσεις μας είναι να μάθουμε τις βασικές αρχές της τέ Ο Σύλλογός μας διοργανώνει σεμινάριο φωτογραφίας για τους εκπαιδευτικούς διάρκειας πέντε εβδομάδων. Στις προθέσεις μας είναι να μάθουμε τις βασικές αρχές της τέ Rating: 0

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας από τον Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας από τον Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών

Ο Σύλλογός μας διοργανώνει σεμινάριο φωτογραφίας για τους εκπαιδευτικούς διάρκειας πέντε εβδομάδων. Στις προθέσεις μας είναι να μάθουμε τις βασικές αρχές της τέχνης της φωτογραφίας, εμπλουτίζοντας μ’ αυτό τον τρόπο τόσο το γνωστικό όσο και το καλλιτεχνικό μας πεδίο. Η χρήση της φωτογραφίας στην εκπαίδευση δίνει φωνή στα παιδιά μέσα από την οπτική, το κάδρο και τη γωνία λήψης και αξιοποιεί τα βιώματά τους στην κατεύθυνση της προσωπικής έκφρασης, της γνωριμίας με τους άλλους, της συνεργασίας και της κατανόησης του κόσμου που τα περιβάλλει. Τα παιδιά τοποθετούν μπροστά σε ένα φωτογραφικό φακό τις εμπειρίες τους, εστιάζοντας σε ότι είναι σημαντικό για τα ίδια, και γίνονται έτσι ενεργοί δρώντες στους κοινωνικούς χώρους στους οποίους κινούνται.

Την εισήγηση των μαθημάτων επιμελείται ο κ. Σπανιάς  Θανάσης ο οποίος διαθέτει τις γνώσεις, αλλά και τη διδακτική εμπειρία στον ευρύτερο χώρο της Εκπαίδευσης. Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν και η πρώτη συνάντηση θα γίνει την Τρίτη 13/5 και ώρα 19.30 στο γραφείο του Συλλόγου.

Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τον κ. Σπανιά για την τόσο ευγενική του χειρονομία, να προσφέρει εθελοντικά τις γνώσεις και τον προσωπικό του χρόνο για μας.

Μη χάνετε λοιπόν χρόνο… ξεκινήστε τα μαθήματα τώρα και ανακαλύψτε την πιο δημιουργική πλευρά του φωτογράφου που κρύβετε μέσα σας!

 ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                              Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γκαμπράνας Αθανάσιος                                                      Καργιώτη Χαρίκλεια

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή