Δωρεάν τεστ ΠΑΠ από σήμερα στον Δήμο Καλαμπάκας Reviewed by Momizat on . Εγκαταστάσθηκε από σήμερα το πρωί στην οδό 18ης Οκτωβρίου, στον χώρο της Εμποροπανήγυρης Καλαμπάκας, η αυτοκινούμενη μονάδα του Ελληνικού Ιδρύματος Ογκολογίας, Εγκαταστάσθηκε από σήμερα το πρωί στην οδό 18ης Οκτωβρίου, στον χώρο της Εμποροπανήγυρης Καλαμπάκας, η αυτοκινούμενη μονάδα του Ελληνικού Ιδρύματος Ογκολογίας, Rating: 0

Δωρεάν τεστ ΠΑΠ από σήμερα στον Δήμο Καλαμπάκας

Δωρεάν τεστ ΠΑΠ από σήμερα στον Δήμο Καλαμπάκας

Εγκαταστάσθηκε από σήμερα το πρωί στην οδό 18ης Οκτωβρίου, στον χώρο της Εμποροπανήγυρης Καλαμπάκας, η αυτοκινούμενη μονάδα του Ελληνικού Ιδρύματος Ογκολογίας, το οποίο ανταποκρινόμενο στο αίτημα του Δήμου Καλαμπάκας, ξεκινά πρόγραμμα πληθυσμιακού ελέγχου, για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού και του τραχήλου της μήτρας, για τις γυναίκες που κατοικούν μόνιμα στον Δήμο Καλαμπάκας, στο πλαίσιο του προγράμματός του «Η Ελλάδα κατά του καρκίνου».

Στόχος του προγράμματος αυτού είναι η εξέταση όλων των γυναικών ηλικίας 40 έως 65 ετών με μαστογραφία, και των γυναικών ηλικίας 25 έως 65 ετών με τεστ Παπανικολάου. Όλες οι εξετάσεις προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ και την κάλυψη όλων των δαπανών τού προγράμματος πληθυσμιακού ελέγχου έχει αναλάβει το Ελληνικό Ιδρυμα Ογκολογίας χάρη στην αποκλειστική και πλήρη χορηγία του Ελληνικού Αντικαρκινικού Ινστιτούτου.

Η μονάδα θα λειτουγεί από τις 10:00 το πρωί μέχρι στις 2:30 μετά το μεσημέρι και για να κλείσετε ραντεβού ή οποιεσδήποτε διευκρινιστικές πληροφορίες και ραντεβού, μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα: 24323.50200 (τηλ.κέντρο Δήμου Καλαμπάκας) και -2432350215 (κα Ψαρρή Γεωργία).

Αφήστε το σχόλιο σας