Δωρεά εξοπλισμού στο 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Τρικάλων Reviewed by Momizat on .     Το 1ο Εργαστηριακό κέντρο Τρικάλων στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τις τοπικές επιχειρήσεις και οργανισμούς έχει την ευκαιρία να λαμβάνει από αυτούς     Το 1ο Εργαστηριακό κέντρο Τρικάλων στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τις τοπικές επιχειρήσεις και οργανισμούς έχει την ευκαιρία να λαμβάνει από αυτούς Rating: 0

Δωρεά εξοπλισμού στο 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Τρικάλων

 

 exoplismos

Το 1ο Εργαστηριακό κέντρο Τρικάλων στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τις τοπικές επιχειρήσεις και οργανισμούς έχει την ευκαιρία να λαμβάνει από αυτούς στήριξη σε υλικό χρήσιμο για τις ανάγκες των εργαστηρίων του. Έτσι, την τρέχουσα σχολική χρονιά έλαβε μια σημαντική δωρεά μεταχειρισμένων κινητήρων και  εξαρτημάτων για την κάλυψη βασικών αναγκών που αφορούν στην υλοποίηση των εργαστηριακών ασκήσεων του Τμήματος Οχημάτων.

Ο Διευθυντής, το εκπαιδευτικό προσωπικό και οι μαθητές του 1ου ΕΚ Τρικάλων εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους προς τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΕΠΙΣΚΕΥΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙTΩΝ N.ΤΡΙΚΑΛΩΝ και ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο κ. Τζανή Ευάγγελο για τη δωρεά αυτήν.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή