Δωρεά της οικογένειας Χαράλαμπου και Ιωάννας Δεληλίγκα για τη δημιουργία Κέντρου ΑμεΑ Reviewed by Momizat on . Ανέλπιστο δώρο για τα Άτομα με Αναπηρίες προσφέρει η οικογένεια Χαράλαμπου (Μπάμπη) και Ιωάννας Δεληλίγκα. Η οριστική απόφαση δωρεάς μεγάλης ακίνητης περιουσίας Ανέλπιστο δώρο για τα Άτομα με Αναπηρίες προσφέρει η οικογένεια Χαράλαμπου (Μπάμπη) και Ιωάννας Δεληλίγκα. Η οριστική απόφαση δωρεάς μεγάλης ακίνητης περιουσίας Rating: 0

Δωρεά της οικογένειας Χαράλαμπου και Ιωάννας Δεληλίγκα για τη δημιουργία Κέντρου ΑμεΑ

Δωρεά της οικογένειας Χαράλαμπου και Ιωάννας Δεληλίγκα για τη δημιουργία Κέντρου ΑμεΑ

Ανέλπιστο δώρο για τα Άτομα με Αναπηρίες προσφέρει η οικογένεια Χαράλαμπου (Μπάμπη) και Ιωάννας Δεληλίγκα. Η οριστική απόφαση δωρεάς μεγάλης ακίνητης περιουσίας της οικογένειας προς όφελος αποκλειστικά των ΑμεΑ των Τρικάλων έδωσε ελπίδα σε πολλές οικογένειες και έθεσε νέους στόχους στο Σύλλογο για τη δημιουργία νέας δομής.
Μετά από συναντήσεις και διαβουλεύσεις με τοπικούς Φορείς, Δήμου Τρικκαίων και Περιφέρειας Θεσσαλίας, το Διοικητικό Συμβούλιο. του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» και η οικογένεια Χαράλαμπου και Ιωάννας Δεληλίγκα συμφώνησαν ως βέλτιστο, αποδέκτης δωρεάς των οικόπεδων και των κτηριακών εγκαταστάσεων να είναι ο Δήμος Τρικκαίων. Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας για την οικ. Δεληλίγκα και επισημαίνουμε ότι η απόφαση δωρεάς είναι το εφαλτήριο για τη δημιουργία Κέντρου ΑμεΑ ευρωπαϊκών κοινωνικών προδιαγραφών.
Ένα νέο κεφάλαιο για τα Άτομα με Αναπηρίες της πόλης ξεκινά .

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Η Γραμματέας
Ρίζος Ευάγγελος Γεωργία Κυριάκου

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή