Δωρεές, αντί Πρωτοχρονιάτικης πίτας, από το ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Το ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Ν. Τρικάλων αντιλαμβανόμενο πλήρως τις ανάγκες των συνανθρώπων μας και κατανοώντας τις δύσκολες στιγμές που όλοι περνάμε αποφάσισε και φέτος να ε Το ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Ν. Τρικάλων αντιλαμβανόμενο πλήρως τις ανάγκες των συνανθρώπων μας και κατανοώντας τις δύσκολες στιγμές που όλοι περνάμε αποφάσισε και φέτος να ε Rating: 0

Δωρεές, αντί Πρωτοχρονιάτικης πίτας, από το ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Τρικάλων

Δωρεές, αντί Πρωτοχρονιάτικης πίτας, από το ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Τρικάλων

Το ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Ν. Τρικάλων αντιλαμβανόμενο πλήρως τις ανάγκες των συνανθρώπων μας και κατανοώντας τις δύσκολες στιγμές που όλοι περνάμε αποφάσισε και φέτος να ενισχύσει την φιλανθρωπική του δράση. Έτσι θα διαθέσει τρόφιμα στο  Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρικκαίων (έναντι του ποσού των 150 €), ενώ ανάλογο ποσό θα διαθέσει και στη Μητρόπολη Τρίκκης & Σταγών.

Η διοίκηση του ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ προτίμησε να διαθέσει τα χρήματα αυτά για τους έχοντες ανάγκη συνανθρώπους παρά να τα δαπανήσει για την παραδοσιακή εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας η οποία γίνεται κάθε χρόνο ανήμερα των Θεοφανείων. «Σε αυτή την εποχή το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να απλώσουμε το χέρι στον διπλανό μας και να τον στηρίξουμε σε ότι χρειάζεται» δηλώνει ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων κ. Δημήτρης Ιωάννου και συμπληρώνει: «Εμείς αυτό κάναμε πάντα και αυτό θα εξακολουθήσουμε να κάνουμε».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή