Δόξα και Τιμή Reviewed by Momizat on . Πλήθος εκπροσώπων των τοπικών αρχών και Χασιωτών έδωσαν σήμερα το «παρών» στην εκδήλωση μνήμης για την 76η επέτειο από την ηρωική Μάχη της Μερίστας, που πραγματ Πλήθος εκπροσώπων των τοπικών αρχών και Χασιωτών έδωσαν σήμερα το «παρών» στην εκδήλωση μνήμης για την 76η επέτειο από την ηρωική Μάχη της Μερίστας, που πραγματ Rating: 0

Δόξα και Τιμή

Δόξα και Τιμή

Πλήθος εκπροσώπων των τοπικών αρχών και Χασιωτών έδωσαν σήμερα το «παρών» στην εκδήλωση μνήμης για την 76η επέτειο από την ηρωική Μάχη της Μερίστας, που πραγματοποιήθηκε στον χώρο του μνημείου, το οποίο βρίσκεται στη θέση «Βελίκα» της Οξύνειας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με επιμνημόσυνη επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των επτά Χασιωτών πεσόντων υπέρ Πατρίδας και ακολούθησαν ομιλίες και κατάθεση στεφάνων.

Στη συνέχεια ακολούθησε το προσκλητήριο των επτά πεσόντων ηρώων που έδωσαν τη ζωή τους για την πατρίδα μας, αντιστεκόμενοι στους κατακτητές: Χρήστος Κουτσιαλής, Γεώργιος Δημ. Καραζήσης, Δήμος Νικ. Ζήσης, Αθανάσιος Παπαδήμας, Ιωάννης Χρ. Λάμπρου, Αθανάσιος Βλάχος και Νικόλαος Σωτ. Μουλαράς.

Η εικόνα ίσως περιέχει: τον Georgios Tsigkas, στέκεται, γυαλιά και υπαίθριες δραστηριότητες

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή