Δόσεις για τις οφειλές στη ΔΕΥΑΦ Reviewed by Momizat on . Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Φαρκαδόνας ανακοινώνει ότι θα ξεκινήσει ρυθμίσεις για οφειλές, οι οποίες έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες. Συγκεκριμένα η Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Φαρκαδόνας ανακοινώνει ότι θα ξεκινήσει ρυθμίσεις για οφειλές, οι οποίες έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες. Συγκεκριμένα η Rating: 0

Δόσεις για τις οφειλές στη ΔΕΥΑΦ

Δόσεις για τις οφειλές στη ΔΕΥΑΦ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Φαρκαδόνας ανακοινώνει ότι θα ξεκινήσει ρυθμίσεις για οφειλές, οι οποίες έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες. Συγκεκριμένα η ρύθμιση αυτή αφορά σε οφειλές που έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες μέχρι 30/9/2014. Η σχετική αίτηση θα υποβάλλεται μέχρι 14/11/2014 και ώρα 13:00 στα γραφεία της Επιχείρησης , Ν.Πλαστήρα 44Β στη Φαρκαδόνα. Με σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου , η ΔΕΥΑΦ θα καθορίζει και τον αριθμό των δόσεων ανάλογα με το ποσό της οφειλής καθώς και άλλη αναγκαία λεπτομέρεια.

Η αίτηση , τέλος , θα αφορά σε υπαγωγή σε διακανονισμό ληξιπρόθεσμων οφειλών ανάλογα με το ύψος των οποίων θα αποφασίζεται ο αριθμός των δόσεων με μέγιστο αριθμό δόσεων τις 40 και ελάχιστο ποσό καταβολής τα 40 ευρώ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή