Δύο επιπλέον ΑΤΜ στην Εθνική Τράπεζα Reviewed by Momizat on . Ικανοποίηση του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων για την απόφαση της Εθνικής Τράπεζας για εγκατάσταση δύο επιπλέον ΑΤΜ στα Τρίκαλα. Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων δια Ικανοποίηση του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων για την απόφαση της Εθνικής Τράπεζας για εγκατάσταση δύο επιπλέον ΑΤΜ στα Τρίκαλα. Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων δια Rating: 0

Δύο επιπλέον ΑΤΜ στην Εθνική Τράπεζα

Δύο επιπλέον ΑΤΜ στην Εθνική Τράπεζα

Ικανοποίηση του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων για την απόφαση της Εθνικής Τράπεζας για εγκατάσταση δύο επιπλέον ΑΤΜ στα Τρίκαλα.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων διαπιστώνοντας την ταλαιπωρία που υφίστανται οι συμπολίτες μας κατά την διάρκεια των συναλλαγών στα μηχανήματα ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας στην πόλη μας, απέστειλε επιστολές προς την Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος, για την ανάγκη τοποθέτησης επιπλέον μηχανημάτων αυτόματης ανάληψης στα υποκαταστήματά της.

Η Εθνική Τράπεζα ανταποκρινόμενη άμεσα και αναγνωρίζοντας και η ίδια την ανάγκη, απέστειλε θετική απαντητική επιστολή, στην οποία συγκεκριμένα αναφέρεται ότι εντός του τρέχοντος έτους «η τράπεζα σχεδιάζει την εγκατάσταση και δεύτερου ΑΤΜ στα Καταστήματα Οδού Ασκληπιού και Πλατείας Δικαστηρίων», με σκοπό αφενός «την περαιτέρω ενίσχυση του δικτύου των ΑΤΜ της Τράπεζας στην πόλη των Τρικάλων», και αφετέρου «την μεγαλύτερη κάλυψη των συναλλαγών των πελατών και την ικανοποίηση του αιτήματός σας».

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων, αναμένοντας το συντομότερο δυνατόν την εγκατάσταση των δύο επιπλέον ΑΤΜ, εκφράζει την ικανοποίησή του για την θετική εξέλιξη του ζητήματος. Ο ίδιος ο πρόεδρος του ΕΣΤ Χρήστος Μπλουγούρας, μιλώντας στο trikalavoice.gr  αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «έτσι θα υπάρξει αποσυμφόρηση και στα γκισέ, επιτρέποντας στους επαγγελματίες και εμπόρους να ρυθμίζουν γρηγορότερα τις εργασίες και τις υποχρεώσεις, ενώ θα διευκολυνθούν πολύ και οι πολίτες που περιμένουν επί ώρες στις ουρές σήμερα».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή