Δύο επισημάνσεις από τον Δήμο Τρικκαίων προς “Φυσάει Κόντρα” Reviewed by Momizat on . Σε σχέση με τις μακροσκελείς και επαναλαμβανόμενες – για το ίδιο θέμα - επιθέσεις του επικεφαλής του συνδυασμού «Φυσάει Κόντρα για την Ανατροπή» στο Δημοτικό Συ Σε σχέση με τις μακροσκελείς και επαναλαμβανόμενες – για το ίδιο θέμα - επιθέσεις του επικεφαλής του συνδυασμού «Φυσάει Κόντρα για την Ανατροπή» στο Δημοτικό Συ Rating: 0

Δύο επισημάνσεις από τον Δήμο Τρικκαίων προς “Φυσάει Κόντρα”

Δύο  επισημάνσεις από τον Δήμο Τρικκαίων προς “Φυσάει Κόντρα”

Σε σχέση με τις μακροσκελείς και επαναλαμβανόμενες – για το ίδιο θέμα – επιθέσεις του επικεφαλής του συνδυασμού «Φυσάει Κόντρα για την Ανατροπή» στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρικκαίων, οφείλουμε να επισημάνουμε τα εξής:
1. Για τον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία:
Είναι δεδομένο και προφανές ότι ο Δήμος θα υποστηρίζει και θα προωθεί την εταιρική κοινωνική ευθύνη από επιχειρήσεις των Τρικάλων για δράσεις και παρεμβάσεις. Εάν ο ίδιος ο κ. Παπαθανασίου διαθέτει χρήματα, θα ήταν μια καλή συνεισφορά η απόδοσή τους, αφού σε περίοδο Χριστουγέννων, προέχει η διαμόρφωση ενός γιορτινού κλίματος.
Όσο για το μείζον παράπτωμα της τουλάχιστον άνομης λειτουργίας του Δήμου, ως προς τη μη λήψη απόφασης για την τοποθέτηση της… ταμπέλας των χορηγών, ας μη φοβάται ο κ. Παπαθανασίου: η νομιμότητα θα επανέλθει.
2. Για τον εθελοντισμό:
Απορούμε, πού βρισκόταν ο κ. Παπαθανασίου, όταν συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα του εθελοντισμού και της διαμόρφωσης Χάρτας Εθελοντών. Εάν απουσίαζε και δεν άκουσε την άποψη της δημοτικής αρχής, την επαναλαμβάνουμε: . Οι εθελοντές ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ την εργασία που προσφέρουν οι υπάλληλοι του Δήμου και η αρμόδια Αντιδήμαρχος.
Αρκετά με τον αρνητισμό, τη μη κατάθεση προτάσεων, το στείρο κλίμα αντιπαράθεσης, τις μόνιμες διαφωνίες. Προτιμούμε να είμαστε «παιδιά της χαράς», όπως υποτιμητικά μας χαρακτηρίζει, χωρίς καμία αναστολή, παρά παιδιά της μιζέριας.
Δυστυχώς, 7 μήνες μετά τις εκλογές, ακόμη δεν μπόρεσε να αποκρυπτογραφήσει το αρνητικό για τον ίδιο αποτέλεσμα των εκλογών.

Από το γραφείο Τύπου

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή