Δύο νεκροί σε ισάριθμα τροχαία στον Βόλο Reviewed by Momizat on . Χθες (07-11-2013) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, έλαβαν χώρα δύο  θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα. Όσον αφορά το πρώτο, έλαβε χώρα στη χ/θ 13,5 της ε Χθες (07-11-2013) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, έλαβαν χώρα δύο  θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα. Όσον αφορά το πρώτο, έλαβε χώρα στη χ/θ 13,5 της ε Rating: 0

Δύο νεκροί σε ισάριθμα τροχαία στον Βόλο

Δύο νεκροί σε ισάριθμα τροχαία στον Βόλο

Χθες (07-11-2013) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, έλαβαν χώρα δύο  θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα.
Όσον αφορά το πρώτο, έλαβε χώρα στη χ/θ 13,5 της επαρχιακής οδού Βόλου – Τσαγκαράδας, όταν Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 23χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε μεταλλική επιγραφή πρατηρίου υγρών καυσίμων, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.
Όσον αφορά το δεύτερο, έλαβε χώρα στο Διμήνι Μαγνησίας, όταν δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε 44χρονος ημεδαπός ξέφυγε από τον δρόμο και ανατράπηκε σε χαντάκι, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.
Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες των δύο ατυχημάτων διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας.
(φωτό αρχείου)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή