Δύο πανελλήνια πρωταθλήματα στίβου στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Πλούσιο θα είναι το αγωνιστικό πρόγραμμα της νέας χρονιάς, το οποίο δίνει ευκαιρίες σε αθλητές όλων των ηλικιών και επιπέδων. Η διοργάνωση των ...μεγάλων, θα γί Πλούσιο θα είναι το αγωνιστικό πρόγραμμα της νέας χρονιάς, το οποίο δίνει ευκαιρίες σε αθλητές όλων των ηλικιών και επιπέδων. Η διοργάνωση των ...μεγάλων, θα γί Rating: 0

Δύο πανελλήνια πρωταθλήματα στίβου στα Τρίκαλα

Δύο πανελλήνια πρωταθλήματα στίβου στα Τρίκαλα

Πλούσιο θα είναι το αγωνιστικό πρόγραμμα της νέας χρονιάς, το οποίο δίνει ευκαιρίες σε αθλητές όλων των ηλικιών και επιπέδων. Η διοργάνωση των …μεγάλων, θα γίνει όπως και τα προηγούμενα χρόνια στην Πάτρα, ενώ το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ23 θα φιλοξενηθεί στην πόλη της Λάρισας (28-29/7). Στα Τρίκαλα ανατέθηκε το Πρωτάθλημα Κ20 (16-17/6) και στην Κατερίνη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18. Το καλεντάρι της νέας χρονιάς περιλαμβάνει έναν νέο αγώνα, το διεθνές μίτινγκ συνθέτων Γυναικών, που θα γίνει 2-3 Ιουνίου στη Νάξο.
Επίσης στα Τρίκαλα θα πραγματοποιηθεί το πανελλήνιο πρωτάθλημα δρόμου σε ανώμαλο έδαφος, στην περιοχή των «Σκαμνιών» στην Πηγή, στις 25 Φεβρουαρίου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή