Τι θα γίνει με την ηλεκτροκίνηση Παλαιοφάρσαλο – Καλαμπάκα Reviewed by Momizat on . Τα σχέδια του κατασκευαστικού βραχίονα του ΟΣΕ, της ΕΡΓΟΣΕ περιγράφει σε συνέντευξή του στο Capital.gr ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Θάνος Βούρδας.   Τα σχέδια του κατασκευαστικού βραχίονα του ΟΣΕ, της ΕΡΓΟΣΕ περιγράφει σε συνέντευξή του στο Capital.gr ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Θάνος Βούρδας.   Rating: 0

Τι θα γίνει με την ηλεκτροκίνηση Παλαιοφάρσαλο – Καλαμπάκα

Τι θα γίνει με την ηλεκτροκίνηση Παλαιοφάρσαλο – Καλαμπάκα

Τα σχέδια του κατασκευαστικού βραχίονα του ΟΣΕ, της ΕΡΓΟΣΕ περιγράφει σε

συνέντευξή του στο Capital.gr ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Θάνος Βούρδας.

Θ. Βούρδας:"Ούτε ευρώ, ούτε μέρα χαμένη για το Ψαθόπυργος-Ρίο"

 

Aναφερόμενος στα έργα που θα γίνουν στη Θεσσαλία τόνισε : 

 

Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, είμαστε σε πλήρη ωριμότητα για το έργο ηλεκτροκίνησης-σηματοδότησης στο τμήμα Παλαιοφάρσαλο-Καλαμπάκα και εκτιμούμε ότι ως το τέλος Σεπτεμβρίου θα προχωρήσουμε στη δημοπράτησή του, όπως έχει δεσμευθεί η Περιφέρεια.
 
Ένα ακόμη έργο στη Θεσσαλία αφορά τις εργασίες ηλεκτροκίνησης-σηματοδότησης στο τμήμα Λάρισα-Βόλος όπου υλοποιούμε την τροποποίηση της χάραξης με στόχο τον εκμηδενισμό της ώχλησης στον αστικό ιστό της Νέας Ιωνίας και τη βέλτιστη αξιοποίηση του δικτύου που θα διέρχεται από τη βιομηχανική περιοχή και θα καταλήγει στο λιμάνι του Βόλου.

 

Για τις εργασίες ηλεκτροκίνησης- σηματοδότησης είμαστε ώριμοι μελετητικά, ενώ για τα έξι χιλιόμετρα όπου αλλάζουμε τη χάραξη, θα είμαστε έτοιμοι, μελετητικά, τον Οκτώβριο. Εκτιμούμε ότι, έως τις αρχές 2017, θα έχουμε προκηρύξει το έργο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή