Δύο συλλήψεις για διακίνηση και καλλιέργεια κάνναβης Reviewed by Momizat on . Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στα Τρίκαλα, κατηγορούμενοι για διακίνηση κάνναβης και καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης Κατασχέθηκαν (124,6) γραμμάρια κάνναβης και (4 Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στα Τρίκαλα, κατηγορούμενοι για διακίνηση κάνναβης και καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης Κατασχέθηκαν (124,6) γραμμάρια κάνναβης και (4 Rating: 0

Δύο συλλήψεις για διακίνηση και καλλιέργεια κάνναβης

Δύο συλλήψεις για διακίνηση και καλλιέργεια κάνναβης

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στα Τρίκαλα, κατηγορούμενοι για διακίνηση κάνναβης και καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης Κατασχέθηκαν (124,6) γραμμάρια κάνναβης και (4) δενδρύλλια κάνναβης
Συνελήφθησαν, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων ένας 59χρονος και μία 60χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση κάνναβης και καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν την 60χρονη έξω από την οικία στην οποία διαμένει μαζί με τον 59χρονο, ενώ από την κατοχή της κατασχέθηκαν τέσσερις χάρτινες συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους (22,6) γραμμαρίων.

Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στην οικία των δύο συλληφθέντων, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν:

• άλλες τέσσερις χάρτινες συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους (102) γραμμαρίων,
• τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από (7) έως (16) εκατοστά, μέσα σε τρεις γλάστρες, τα οποία εκριζώθηκαν και
• μία ηλεκτρονική ζυγαριά.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή