Δύο συλλήψεις για επαιτεία στην Καλαμπάκα Reviewed by Momizat on . Δύο ζητιάνες εντόπισαν και συνέλαβαν αστυνομικοί χθες στην Καλαμπάκα. Δυο Ελληνίδες, μια 24χρονη και μια 46χρονη συνελήφθησαν να επαιτούν. Και εδώ, διαλύεται ξα Δύο ζητιάνες εντόπισαν και συνέλαβαν αστυνομικοί χθες στην Καλαμπάκα. Δυο Ελληνίδες, μια 24χρονη και μια 46χρονη συνελήφθησαν να επαιτούν. Και εδώ, διαλύεται ξα Rating: 0

Δύο συλλήψεις για επαιτεία στην Καλαμπάκα

Δύο συλλήψεις για επαιτεία στην Καλαμπάκα

Δύο ζητιάνες εντόπισαν και συνέλαβαν αστυνομικοί χθες στην Καλαμπάκα. Δυο Ελληνίδες, μια 24χρονη και μια 46χρονη συνελήφθησαν να επαιτούν. Και εδώ, διαλύεται ξανά ο μύθος ότι μόνο οι ξένοι επαιτούν… Το ζήτημα είναι ότι το πρόβλημα έχει επεκταθεί παντού.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν χθες (04.07.2014) το πρωί στην Καλαμπάκα Τρικάλων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμπάκας της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας στο πλαίσιο του ευρύτερου σχεδιασμού για την καταπολέμηση του φαινομένου της επαιτείας.

Κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαμπάκας δύο ημεδαπές, ηλικίας 24 και 46 ετών, σε βάρος των οποίων βεβαιώθηκαν αντίστοιχες πταισματικές παραβάσεις για το αδίκημα της επαιτείας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή