Δύο συλλήψεις για κλοπή Reviewed by Momizat on . Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της κλοπής και αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος Συγκεκ Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της κλοπής και αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος Συγκεκ Rating: 0

Δύο συλλήψεις για κλοπή

Δύο συλλήψεις για κλοπή

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της κλοπής και αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος

Συγκεκριμένα , σήμερα (31-12-2014) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, δύο ημεδαποί, ηλικίας 31 και 48 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της κλοπής και αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, ο 31χρονος λίγο πριν είχε αφαιρέσει από περιφραγμένο προαύλειο χώρο μηχανουργείου, ιδιοκτησίας 48χρονου ημεδαπού, δέκα (10) υδραυλικές μπουκάλες και ένα ντεπόζιτο πετρελαίου, τα οποία στη συνέχεια πούλησε στο δεύτερο συλληφθέντα που διατηρεί μάντρα ανακύκλωσης μετάλλων (scrap), έναντι του χρηματικού ποσού των (31,33) ευρώ.

Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή