Δύο υποψηφιότητες για το σχήμα που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στη Φαρκαδόνα Reviewed by Momizat on . Δύο οι υποψηφιότητες που τελικώς κατατέθηκαν στην Ενωτική Ριζοσπαστική Αγωνιστική Κίνηση του Δήμου Φαρκάδονας, για την εκλογή ως υποψήφιου Δημάρχου. Η μία, του Δύο οι υποψηφιότητες που τελικώς κατατέθηκαν στην Ενωτική Ριζοσπαστική Αγωνιστική Κίνηση του Δήμου Φαρκάδονας, για την εκλογή ως υποψήφιου Δημάρχου. Η μία, του Rating: 0

Δύο υποψηφιότητες για το σχήμα που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στη Φαρκαδόνα

Δύο υποψηφιότητες για το σχήμα που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στη Φαρκαδόνα

Δύο οι υποψηφιότητες που τελικώς κατατέθηκαν στην Ενωτική Ριζοσπαστική Αγωνιστική Κίνηση του Δήμου Φαρκάδονας, για την εκλογή ως υποψήφιου Δημάρχου. Η μία, του φαρμακοποιού Σπύρου Σαπουνά και η δεύτερη, της Βάσως Γάτσιου, από το Διάσελλο, που έχει επί χρόνια μετάσχει στις δράσεις του κόμματος, από την εποχή του Συνασπισμού.

Οι δύο υποψηφιότητες θα τεθούν σε ψηφοφορία την ερχόμενη Κυριακή στις 7 το απόγευμα κατά τη σύγκληση της ολομέλειας του Συνδυασμού στην ταβέρνα «Τσιμούλης».

Οποιος «κερδίσει», θα κληθεί ν ηγηθεί του σχήματος στις εκλογές. Μέχρι τώρα, είχαν ακουστεί πολλά ονόματα που πιθανώς να εκδήλωναν ενδιαφέρον, όπως του Σωκράτη Ραπτοτάσιου, του Ηλία Καραμάνου, αλλά και της Δέσποινας Μπότη. Ουδείς εκ των τριών, όμως, επιχείρησε να κατέλθει στην «κάλπη». Θα φανεί, πάντως, εάν η υποψηφιότητα που προκάλεσε έκπληξη, κατορθώσει να συσπειρώσει ψηφοφόρους.

(με πληροφορίες από oichalianews.gr)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή