Δύο ώρες αποκλεισμό της εθνικής οδού για την Τρίτη, αποφασίζουν σήμερα οι Λαρισαίοι αγρότες Reviewed by Momizat on . Κρίσιμη είναι η σημερινή γενική συνέλευση στο μπλόκο της Νίκαιας, εκεί όπου οι αγρότες αναμένεται να αποφασίσουν κλιμάκωση των κινητοποιήσεων με πανελλαδικό συν Κρίσιμη είναι η σημερινή γενική συνέλευση στο μπλόκο της Νίκαιας, εκεί όπου οι αγρότες αναμένεται να αποφασίσουν κλιμάκωση των κινητοποιήσεων με πανελλαδικό συν Rating: 0

Δύο ώρες αποκλεισμό της εθνικής οδού για την Τρίτη, αποφασίζουν σήμερα οι Λαρισαίοι αγρότες

Δύο ώρες αποκλεισμό της εθνικής οδού για την Τρίτη, αποφασίζουν σήμερα οι Λαρισαίοι αγρότες

Κρίσιμη είναι η σημερινή γενική συνέλευση στο μπλόκο της Νίκαιας, εκεί όπου οι αγρότες αναμένεται να αποφασίσουν κλιμάκωση των κινητοποιήσεων με πανελλαδικό συντονισμό, στον απόηχο της χθεσινής πανελλαδικής σύσκεψης στο πολιτιστικό κέντρο της Νίκαιας.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες, τα σενάρια αποκλεισμού της εθνικής οδού στο τμήμα που διέρχεται το νομό Λάρισας είναι δύο: Στο ύψος των Τεμπών ή στον κόμβο του Πλατυκάμπου. Ο αποκλεισμός θα γίνει για δύο ώρες, πιθανότατα από τις 4 το μεσημέρι μέχρι τις 6 αύριο το απόγευμα, ενώ θα χρησιμοποιηθούν αγροτικά οχήματα.

Αντίστοιχες κινητοποιήσεις θα γίνουν σε αρκετά σημεία της χώρας, εν αναμονή της απάντησης για συνάντηση, από το Μέγαρο Μαξίμου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή