“Δώσαμε χαρά σε όλους τους Έλληνες” Reviewed by Momizat on . Οι Έλληνες διεθνείς πανηγύρισαν με την ψυχή τους τη νίκη-πρόκριση επί της Ακτής Ελεφαντοστού και με δηλώσεις τους μετά το τέλος της αναμέτρησης υποστήριξαν πως Οι Έλληνες διεθνείς πανηγύρισαν με την ψυχή τους τη νίκη-πρόκριση επί της Ακτής Ελεφαντοστού και με δηλώσεις τους μετά το τέλος της αναμέτρησης υποστήριξαν πως Rating: 0

“Δώσαμε χαρά σε όλους τους Έλληνες”

“Δώσαμε χαρά σε όλους τους Έλληνες”

Οι Έλληνες διεθνείς πανηγύρισαν με την ψυχή τους τη νίκη-πρόκριση επί της Ακτής Ελεφαντοστού και με δηλώσεις τους μετά το τέλος της αναμέτρησης υποστήριξαν πως είναι υπερήφανοι που έδωσαν χαρά σε όλους τους Έλληνες.

Αναλυτικά όλες οι δηλώσεις:

Σαμαράς: Εύχομαι να δώσαμε χαρά στους συνανθρώπους μας στην Ελλάδα. Να τους δώσαμε έναν λόγο για να έχουν χαμόγελο στα χείλη τους. Είμαστε περήφανοι,δώσαμε τις απαντήσεις μας στο γήπεδο. Δεν χάσαμε ενέργεια εξωαγωνιστικά. Είμαστε μια ομάδα, συνεχίσουμε σαν ομάδα και κοιτάζουμε το επόμενο ματς. Δεν υπάρχουν σούπερ σταρ στην ομάδα ούτε ήρωας, υπάρχει ένα σύνολο παιχτών. Πάντα θα είμαστε μια ομάδα”.

Καραγκούνης: “Είμαστε χαρούμενοι, το θέλαμε από την αρχή, ο στόχος ήταν να περάσουμε , το πετύχαμε με εμφατικό τρόπο, ήμασταν καλύτεροι και στα 90 λεπτά. Πετύχαμε το γκολ στο 90′ και όταν το κάνεις με δυσκολία είναι πιο γλυκό. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περιμένουμε το επόμενο παιχνίδι, έχουμε 5 μέρες να προετοιμαστούμε.

Είμαστε φιλόδοξοι, το έχουμε δείξει, όλοι θέλαμε να υπάρξει δικαιοσύνη, δεν δικαιούταν την ισοπαλία η Ακτή Ελεφαντοστού, με την βοήθεια του θεού, πήραμε αυτό που αξίζαμε, μακάρι να κάτσουμε εδώ πολύ καιρό, γίνεται υπέροχο Μουντιάλ, με την Ελλάδα θα γίνει πιο υπέροχο. Ακούσαμε πολλά και από ξένους, ότι δεν τους αρέσει το στύλ μας, έχουμε καρδιά, παίζαμε για 1 αποτέλεσμα, δείξαμε οτι έχουμε αντοχές, καρδιά και πάθος, μακάρι να είμαστε καλά και να κάνουμε μία μεγάλη επιτυχία και να κάνουμε υπερήφανους όλους τους Έλληνες”.

Σάμαρης: “Κατ’ αρχήν θέλω να πω ότι κάναμε όλους τους Έλληνες υπερήφανους. Έκανα ό,τι μου είπε ο προπονητής μου μέσα στο γήπεδο. Είμαι πολύ υπερήφανος που πέτυχα το πρώτο μου γκολ σε μεγάλη διοργάνωση όπως το παγκόσμιο κύπελλο. Σεβαστήκαμε και δεν φοβοθηκαμε τα αστέρια της Ακτής. Παίξαμε στα ίσα και κερδίσαμε δίκαια”.

Σαλπιγγίδης: “Εμείς δεν έχουμε στόχο να διαψεύδουμε τους επικριτές μας. Δουλειά μας είναι να παλεύουμε για τη Ελλάδα Αφήσαμε τους επικριτές μας στην άκρη και κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε για να δώσουμε χαρά στους Έλληνες. Απολαμβάνουμε αυτή τη στιγμή και από αύριο σκεφτόμαστε το επόμενο ματς”.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή