Δώστε και σώστε…. στην Εφορία Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Από σήμερα και έως την επόμενη Παρασκευή 27 Μαρτίου οι φορολογούμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν χρήση της έκτακτης ρύθμισης για καταβολή ληξιπρόθεσμων οφ Από σήμερα και έως την επόμενη Παρασκευή 27 Μαρτίου οι φορολογούμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν χρήση της έκτακτης ρύθμισης για καταβολή ληξιπρόθεσμων οφ Rating: 0

Δώστε και σώστε…. στην Εφορία Τρικάλων

eforia
Από σήμερα και έως την επόμενη Παρασκευή 27 Μαρτίου οι φορολογούμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν χρήση της έκτακτης ρύθμισης για καταβολή ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο.
Με την έκτακτη ρύθμιση, οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να καταβάλουν είτε ένα μέρος είτε το σύνολο οποιουδήποτε χρέους που έχουν προς το Δημόσιο και ανάλογα με το ποσοστό κεφαλαίου που θα εξοφλούν θα διαγράφουν το ίδιο ποσοστό προσαυξήσεων.
eforia_dilwsi
Η ρύθμιση αφορά οφειλές που δεν έχουν ενταχθεί έως τώρα σε κάποια παλαιότερη ρύθμιση και αφορά κυρίως στα χρέη που βαρύνονται με μεγάλες προσαυξήσεις. Έτσι οι φορολογούμενοι μπαίνοντας στο Taxisnet και την «προσωποποιημένη πληροφόρηση» μπορούν να δουν ποια οφειλή τους έχει επιβαρυνθεί με μεγάλες προσαυξήσεις και να την εξοφλήσουν έως τις 27 Μαρτίου. Τα υπόλοιπα χρέη θα μπορούν να ενταχθούν στη ρύθμιση των 100 δόσεων το επόμενο διάστημα.

Οι πληρωμές θα γίνονται σε τράπεζες, ταχυδρομεία και εφορίες με τη χρήση της ταυτότητας οφειλής (απαιτείται προσκόμιση της ταυτότητας του κάθε μεμονωμένου χρέους) ή μέσω της «συγκεντρωτικής εικόνας οφειλών εκτός ρύθμισης», η οποία αναρτάται σήμερα Παρασκευή στο TAXISnet.
eforia-oura

Αφήστε το σχόλιο σας