Δώστε λύση εδώ και τώρα στο δρόμο Τρικάλων-Πύλης να μην θρηνήσουμε ξανά άλλα θύματα Reviewed by Momizat on . Θανατηφόρο τροχαίο έγινε χθες το απόγευμα στη νέα Εθνική οδό Τρικάλων - Πύλης και συγκεκριμένα στο ύψος της επικίνδυνης στροφής που παρακάμπτει φωτοβολταϊκό πάρ Θανατηφόρο τροχαίο έγινε χθες το απόγευμα στη νέα Εθνική οδό Τρικάλων - Πύλης και συγκεκριμένα στο ύψος της επικίνδυνης στροφής που παρακάμπτει φωτοβολταϊκό πάρ Rating: 0

Δώστε λύση εδώ και τώρα στο δρόμο Τρικάλων-Πύλης να μην θρηνήσουμε ξανά άλλα θύματα

Δώστε λύση εδώ και τώρα στο δρόμο Τρικάλων-Πύλης να μην θρηνήσουμε ξανά άλλα θύματα

Θανατηφόρο τροχαίο έγινε χθες το απόγευμα στη νέα Εθνική οδό Τρικάλων – Πύλης και συγκεκριμένα στο ύψος της επικίνδυνης στροφής που παρακάμπτει φωτοβολταϊκό πάρκο, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 60χρονος μοτοσυκλετιστής.

Το συγκεκριμένο τμήμα του οδικού άξονα(Λυγαριά – Πύλη) παραδόθηκε λίγο πριν τα Χριστούγεννα και η TΡΙΚΚΗPRESS έγκαιρα στις 2 Ιανουαρίου με ρεπορτάζ, είχε αναδείξει το πρόβλημα.

Το κωμικό δε είναι, ότι στο σημείο αυτό του σύγχρονου αυτοκινητοδρόμου υφίσταται σήμανση για όριο ταχύτητας 70km.

Σοβαρά ερωτηματικά προκύπτουν, γιατί αφού ο αρχικός σχεδιασμός του έργου το 2008 προέβλεπε την ορθή χάραξη και χωρίς την επίμαχη στροφή, η έκταση που θα διέσχιζε ο δρόμος αδειοδοτήθηκε για φωτοβολταική μονάδα.

Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν, ότι υπήρξε ασυνεννοησία μεταξύ των αρμοδίων τεχνικών υπηρεσιών και η μόνη λύση που προκρίνεται πια, είναι η επανακατασκευή του επίμαχου τμήματος και η πρόσθετη χρηματοδότηση του έργου.

Επίσης ένα άλλο ζήτημα που εγείρεται, είναι τα στάνταρντ ασφαλείας που θέτει η Περιφέρεια όταν προκηρύσσονται μελέτες για ανάλογα οδικά έργα.

Κων. Κουτσονάσιος.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή