Δ. Βίτσας: «Πολιτική κοινωνικής προστασίας, επανεκκίνησης της οικονομίας, ανάκτησης της εργασίας και δημοκρατικών τομών» Reviewed by Momizat on . Πολιτική εκδήλωση-συνεστίαση παρουσία του γραμματέα της Κ.Ε. του κόμματος Δημήτρη Βίτσα διοργάνωσε ο τοπικός Σύριζα. Είναι η ώρα για την πιο πλατιά συμμαχία που Πολιτική εκδήλωση-συνεστίαση παρουσία του γραμματέα της Κ.Ε. του κόμματος Δημήτρη Βίτσα διοργάνωσε ο τοπικός Σύριζα. Είναι η ώρα για την πιο πλατιά συμμαχία που Rating: 0

Δ. Βίτσας: «Πολιτική κοινωνικής προστασίας, επανεκκίνησης της οικονομίας, ανάκτησης της εργασίας και δημοκρατικών τομών»

Δ. Βίτσας: «Πολιτική κοινωνικής προστασίας, επανεκκίνησης της οικονομίας, ανάκτησης της εργασίας και δημοκρατικών τομών»

Πολιτική εκδήλωση-συνεστίαση παρουσία του γραμματέα της Κ.Ε. του κόμματος Δημήτρη Βίτσα διοργάνωσε ο τοπικός Σύριζα. Είναι η ώρα για την πιο πλατιά συμμαχία που θα δώσει τον λόγο στο λαό και θα κάνει την ελπίδα πράξη ανέφερε στην ομιλία του ο γραμματέας του κόμματος ενώ αναφερόμενος στις τελευταίες εξελίξεις με την υπόθεση Χαικάλη τις χαρακτήρισε “αμετροέπειες” . Σχετικά με τις σχέσεις με τους δανειστές επεσήμανε ότι όταν θα αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας ο ΣΥΡΙΖΑ, θα ακυρώσει στην πράξη τα Μνημόνια και δεν θα διαπραγματευτεί τα προαπαιτούμενα, γιατί αυτά αποτελούν – όπως είπε – μνημονιακούς νόμους. Εκτιμάμε συνέχισε ο κ Βίτσας ότι δε θα ασκηθεί πίεση μόνο στους βουλευτές, αλλά θα ασκηθεί πίεση και στην κοινωνία. Όμως η κοινωνία ξέρει. Και ξέρει ότι η συνέχιση αυτής της πολιτικής έχει διάλυση του ασφαλιστικού συστήματος πλήρως. Έχει περικοπές των συντάξεων. Έχει αφαίρεση των επικουρικών συντάξεων. Έχει ομαδικές απολύσεις. Έχει ξεπούλημα των αεροδρομίων και των λιμανιών. Έχει δηλαδή μια ζοφερή πραγματικότητα που έρχεται να επικαθίσει στην υπάρχουσα ζοφερή πραγματικότητα. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κέντρο «Τζάκι» στον Παλαιόπυργο , με τα στελέχη του τοπικού Σύριζα να εκφράζουν την ικανοποίηση τους για την προσέλευση του κόσμου .

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή