Δ. Μουζακίου: Μεγαλειώδης συγκέντρωση στη Μαγούλα για τη Βιβή Ντούρβα Reviewed by Momizat on . Οι υποψήφιοι σύμβουλοι της Μαγούλας αναφέρθηκαν στα προβλήματα του χωριού και στην εικόνα εγκατάλειψης που παρουσιάζει. Η κα. Μερσίνη Ζαρζάνη υποψήφια δημοτική Οι υποψήφιοι σύμβουλοι της Μαγούλας αναφέρθηκαν στα προβλήματα του χωριού και στην εικόνα εγκατάλειψης που παρουσιάζει. Η κα. Μερσίνη Ζαρζάνη υποψήφια δημοτική Rating: 0

Δ. Μουζακίου: Μεγαλειώδης συγκέντρωση στη Μαγούλα για τη Βιβή Ντούρβα

Δ. Μουζακίου: Μεγαλειώδης συγκέντρωση στη Μαγούλα για τη Βιβή Ντούρβα

Οι υποψήφιοι σύμβουλοι της Μαγούλας αναφέρθηκαν στα προβλήματα του χωριού και στην εικόνα εγκατάλειψης που παρουσιάζει.

Η κα. Μερσίνη Ζαρζάνη υποψήφια δημοτική σύμβουλος, τόνισε ιδιαίτερα την ανάγκη άμεσης αντικατάστασης του αγωγού ύδρευσης αμιάντου,λόγω της ιδιαίτερης επικινδυνότητας για την υγεία των κατοίκων του χωριού.

Ο υποψήφιος σύμβουλος τοπικής κοινότητας κ. Κωνσταντίνος Γκόλιας επισήμανε την ομαδικότητα και την αλληλεγγύη όλων των υποψηφίων οι οποίοι θα εργαστούν σκληρά για το καλό του χωριού και των κατοίκων του.

Η υποψήφια Δήμαρχος κα. Παρασκευή Ντούρβα στην ομιλία της έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο πνεύμα ομαδικότητας και συνεργασίας που διακατέχει τους υποψηφίους του συνδυασμού, τους οποίους συνεχάρη για την ανιδιοτελή (χωρίς ιδιωτικά συμφέροντα) προσφορά τους στον τόπο. Τόνισε με έμφαση πως είμαστε επαγγελματίες της ζωής και όχι της πολιτικής.

Από το Γραφείο Τύπου

ntourva_mouzaki1

Πηγή: mouzakinews.gr

Αφήστε το σχόλιο σας