"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.2 C
Trikala

Δ. Παπαστεργίου για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο υπουργός ψηφιακής διακυβέρνησης sε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ, επεσήμανε :

«Με απόλυτο σεβασμό στους ανθρώπους που ψηφίζουν. Οφείλω να πω το εξής ότι η τεχνολογία πολλές φορές και είμαι λάτρης της τεχνολογίας και ως ηλεκτρολόγος μηχανικός, βλέπει τα πράγματα πολύ πιο ψυχρά και πολύ πιο απλά.

Βρέθηκα πρόσφατα σε μια τέτοια κουβέντα, όπου ρωτήθηκε ο προσωπικός βοηθός με τεχνητή νοημοσύνη το εξής: είμαι ομοφυλόφιλος και θέλω να υιοθετήσω ένα παιδί, μπορώ;

Η απάντηση ήταν προφανώς ναι, γιατί από το 1946 στην Ελλάδα ένας άντρας ή μια γυναίκα, ανεξάρτητα από τον σεξουαλικό του προσανατολισμό, μπορεί να υιοθετήσει ένα παιδί.

Άρα, αν δούμε αυτό ως αρχή που είναι πολύ απλό και σας είπα και πάλι ότι ο ψηφιακός βοηθός που είναι πέρα και πάνω από πολιτικά, δεν θα πω παιχνίδια γιατί είναι μια ουσιώδης κουβέντα αυτή η οποία γίνεται, από πολιτικές σκέψεις αν θέλετε και προσανατολισμούς, απάντησε το αυτονόητο ότι μπορείς ναι.

Άρα να δούμε λίγο ρεαλιστικά που βρισκόμαστε σήμερα και επίσης είναι σημαντικό να δούμε τι γίνεται και γύρω μας.

Δεν νομίζω πως μπορείς να είσαι το τελευταίο γαλατικό χωριό, αν και δεν είμαστε ακόμα σε αυτό το επίπεδο και όταν υπάρχουν κάποια δεδομένα που διαμορφώνονται, θα πρέπει να είμαστε νομίζω ανοιχτοί στο να δούμε την πραγματικότητα, να δούμε τις οικογένειες που υπάρχουν, να δούμε τα ζευγάρια που υπάρχουν και να δούμε και τα παιδιά που υπάρχουν σε αυτά τα ζευγάρια», κατέληξε.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Σύντροφε, σε αγαπώ σε πονώ όσο άλλος κανείς, αλλά άσε τις παπάντζες μεταξύ μας και μίλα καθαρά. Τι συμβαίνει και χαρήκατε ξαφνικά όλοι οι δεξιοί, να παντρέψετε τους άνδρες μεταξύ τους. Δεν δίνουν τις δόσεις των μάνεϊ οι απ΄όξω;
    Υ.Γ. Παρόμοια λέω εγώ στη σύζυγο, όταν με ρωτάει γιατί άργησα δύο ολάκερες ώρες να πετάξω το βράδυ τα σκουπίδια… Εν τω μεταξύ, εγώ …σστ, σστ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης