Δ. Παρθένης: Καμιά ανησυχία για ελονοσία στο ν. Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας από τα δημοσιεύματα περί ελονοσίας στο νομό διαβεβαιώνει αποκλειστικά στην εφημερίδα  «Ενεργός Πολίτης» ο Πρόεδρος του νοσοκ Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας από τα δημοσιεύματα περί ελονοσίας στο νομό διαβεβαιώνει αποκλειστικά στην εφημερίδα  «Ενεργός Πολίτης» ο Πρόεδρος του νοσοκ Rating: 0

Δ. Παρθένης: Καμιά ανησυχία για ελονοσία στο ν. Τρικάλων

Δ. Παρθένης: Καμιά ανησυχία για ελονοσία στο ν. Τρικάλων

Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας από τα δημοσιεύματα περί ελονοσίας στο νομό διαβεβαιώνει αποκλειστικά στην εφημερίδα  «Ενεργός Πολίτης» ο Πρόεδρος του νοσοκομείου κ. Δημήτρης Παρθένης.

Σύμφωνα με τον κ. Παρθένη: «Η συγκεκριμένη οδηγία είναι αυτή που εκδόθηκε πέρυσι και αφορά σε κρούσμα που είχε σημειωθεί σε χωριό κοντά στην Φαρκαδόνα, απ’ όπου προληπτικά οι κάτοικοι δεν κάνουν αιμοδοσία.

Δεν υπάρχει κανένα νέο κρούσμα στο νομό και δεν υπάρχει κανένα θέμα. Τα μέτρα είναι τα περσινά και ισχύουν για ένα χρόνο, ώστε να κλείσει αυτός ο κύκλος ζωής των κουνουπιών. Τα κρούσματα στη χώρα μας δεν έχουν αυξηθεί και αυτά με ενδείξεις εγχώριας μετάδοσης είναι αυτά που καταγράφονται σχεδόν κάθε έτος σε διάφορες περιοχές της χώρας, αλλά και σε άλλες χώρες του νότου».

Τέλος ο ίδιος δήλωσε πως με τον δήμο Τρικκαίων δεν υπάρχει κανένα θέμα και η αιμοδοσία γίνεται κανονικά.

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή