Δ. Τρικκαίων: Αρχίζουν έλεγχοι για παράνομες καταλήψεις πεζοδρομίων και δρόμων Reviewed by Momizat on . Εναρξη ελέγχων για την αποσυμφόρηση πεζοδρομίων και οδοστρώματος από μη νόμιμα και περιττά αντικείμενα ξεκινά ο Δήμος Τρικκαίων. Το προσωπικό της Δημοτικής Αστυ Εναρξη ελέγχων για την αποσυμφόρηση πεζοδρομίων και οδοστρώματος από μη νόμιμα και περιττά αντικείμενα ξεκινά ο Δήμος Τρικκαίων. Το προσωπικό της Δημοτικής Αστυ Rating: 0

Δ. Τρικκαίων: Αρχίζουν έλεγχοι για παράνομες καταλήψεις πεζοδρομίων και δρόμων

Δ. Τρικκαίων: Αρχίζουν έλεγχοι για παράνομες καταλήψεις πεζοδρομίων και δρόμων

Εναρξη ελέγχων για την αποσυμφόρηση πεζοδρομίων και οδοστρώματος από μη νόμιμα και περιττά αντικείμενα ξεκινά ο Δήμος Τρικκαίων. Το προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας θα αρχίσει τους ελέγχους στα πεζοδρόμια, προκειμένου να απομακρυνθούν τα αντικείμενα που κατά καιρούς βρίσκονται εκτός των οριοθετημένων γραμμών. Η ίδια εκστρατεία θα φορά και στην κατάληψη του οδοστρώματος από διάφορα αντικείμενα (κασόνια, καρέκλες, σημάδια κ.α.) που καταλαμβάνουν θέσεις στάθμευσης.
Στόχος του Δήμου Τρικκαίων, το να υπάρξει βελτίωση στην καθημερινότητα όλων, με ιδιαίτερη έμφαση, τόσο στην κίνηση των εμποδιζόμενων ατόμων (ΑμεΑ, γονείς με καροτσάκια), όσο και στην εύρεση χώρων στάθμευσης.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή