Είδες η ΔΕΗ… Reviewed by Momizat on . Την ανάγκη να εκδώσει διευκρινιστική ανακοίνωση ένιωσε η διοίκηση της ΔΕΗ διαβάζοντας δεξιά κι αριστερά τις δηλώσεις διαφόρων για το πόσο έπεσε η χρηματιστηριακ Την ανάγκη να εκδώσει διευκρινιστική ανακοίνωση ένιωσε η διοίκηση της ΔΕΗ διαβάζοντας δεξιά κι αριστερά τις δηλώσεις διαφόρων για το πόσο έπεσε η χρηματιστηριακ Rating: 0

Είδες η ΔΕΗ…

Είδες η ΔΕΗ…

Την ανάγκη να εκδώσει διευκρινιστική ανακοίνωση ένιωσε η διοίκηση της ΔΕΗ διαβάζοντας δεξιά κι αριστερά τις δηλώσεις διαφόρων για το πόσο έπεσε η χρηματιστηριακή αξία της επί ΣΥΡΙΖΑ.

Προφανώς κάποιος «υψηλά ιστάμενος» την έβαλε για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, αλλά δεν ξέρουμε αν ήταν η πιο σοφή επιλογή. Τον Ιανουάριο του 2015, λοιπόν, σύμφωνα με τη ΔΕΗ «η μέση κεφαλαιοποίησή της είχε διαμορφωθεί στα 1,18 δισ. ευρώ (σ.σ. 5,08 ευρώ ανά μετοχή)». Σήμερα η αξία της βρίσκεται στα 686 εκατ. ευρώ (2,96 ευρώ), δηλαδή η πτώση «μόλις» που ξεπερνά το 41%.

Αλλά ας μην ανοίξουμε τέτοια συζήτηση, γιατί αν θυμηθούμε πόσο έπεσε η αξία της από τον Μάρτιο ώς το τέλος του 2014, το αποτέλεσμα δεν θα αρέσει στη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ, καθώς στα χέρια τους χάθηκαν πάνω από 2 δισ. ευρώ χρηματιστηριακής αξίας.

Ολοι έχουν βάλει λιγότερο ή περισσότερο το χεράκι τους για να φτάσει η ΔΕΗ εδώ που είναι σήμερα.

 

 

efsyn.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή