"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

17 C
Trikala

Είκοσι ένα χρόνια αδιάλειπτης έκδοσης της Καλαµπακιώτικης εφηµερίδας «Τα Μετέωρα»

lafarm

Σχετικά άρθρα

efimerida_ta-meteora_1994-2015-750x511

Είκοσι ένα χρόνια αδιάλειπτης έκδοσης της εβδοµαδιαίας Καλαµπακιώτικης εφηµερίδας «Τα Μετέωρα» συμπληρώθηκαν σήμερα 29 Ιουλίου 2015.

Θυμίζουμε ότι η εφημερίδα «Τα Μετέωρα» ιδρύθηκε το 1970 και ότι με εκδότη (και ιδρυτή της) τον αείμνηστο Κώστα Αλ. Αλεξιάδη κυκλοφόρησε την πρώτη περίοδο από τις 15.2.1970 έως τις 10.8.1971 (46 φύλλα).
Η κυκλοφορία διακόπηκε και πέρασαν περίπου 23 χρόνια για να ξεκινήσει τη σύγχρονη πορεία της στον χρόνο αδιάλειπτα.

Από τις 29.7.1994 μέχρι σήμερα κυκλοφόρησαν 1096 φύλλα.
Απ’ τις στήλες της εφηµερίδας (εκτός απ’ το κείµενα πολιτικής, πολιτιστικής και κοινωνικής ενηµέρωσης) είδαν το φως της δηµοσιότητας πάρα πολλά ιστορικά και λαογραφικά κείµενα, ένας πραγµατικά ανεκτίµητος θησαυρός που σηµατοδοτεί την Ιστορία και την Παράδοση του τόπου µας.

Η εφημερίδα «Τα Μετέωρα» από τον Απρίλιο του 2005 κυκλοφορεί µε Εκδότη – Δ/ντή τον Νίκο Βασ. Μπακόλα και Δ/ντή σύνταξης τον Γιώργο Βασ. Μπακόλα. Με σεβασμό προς τον πολίτη καταγράφει υπεύθυνα την ιστορία του τόπου μας έγκυρα και αντικειμενικά.

Η Διεύθυνση της εφημερίδα ευχαριστεί τους επαγγελματίες και τους αναγνώστες που τη στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια και υπόσχεται να συνεχίζει με τον ίδιο ζήλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης