"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

20.4 C
Trikala

Είναι απόφαση αντιεπιστημονική όταν τα παιδιά μεταφέρονται από την μία κλινική στην άλλη !!!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Θεραπεία και ταξιδάκι αναψυχής περιμένει τους μικρούς μας ασθενείς από το Νομό Τρικάλων και το Νομό Καρδίτσας, στα πλαίσια ασφαλώς της απόκτησης πανθεσσαλικής συνείδησης…. από τη μικρή ακόμη ηλικία.

Ο λόγος για την τραγελαφική απόφαση του Υπουργείου Υγείας , της 5ης ΥΠΕ και των διοικήσεων των δύο νοσηλευτικών ιδρυμάτων προκειμένου να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα της υποστελέχωσης των παιδιατρικών κλινικών των δύο Νομών.

Σαν «Erasmus» να το πούμε, σαν υποχρεωτική ανταλλαγή πληθυσμών, σαν «Comenius»…όπως και να το πούμε τη ντροπή δε τη γλιτώνουμε!

Σήμερα στον 21ο αιώνα, κάθε 20ήμερο, τα παιδιά θα μεταφέρονται από τη μια στην άλλη κλινική!

Ανερυθρίαστα κάποιοι αντί να διεκδικήσουν το δικαίωμα στην υγεία και να στελεχώσουν και τις δυο κλινικές συμβιβάστηκαν με την εκ περιτροπής λειτουργία των κλινικών βάζοντας τους μικρούς ασθενείς σε περιπέτειες!

Ό τι και να πούμε ωχριά μπροστά στην απαξίωση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας!

Ασφαλώς και πρόκειται για μία αντιεπιστημονική απόφαση με την οποία αμφισβητείται η θεραπευτική παρέμβαση όταν ένα παιδί διακόπτει την νοσηλεία του αφού είναι υποχρεωμένο να μετακομίζει σε άλλο νοσοκομείο .

Η λύση είναι μία και μοναδική , να λειτουργήσουν πλήρως και οι δύο παιδιατρικές κλινικές των νοσοκομείων Τρικάλων και Καρδίτσας .

Όλα τ΄άλλα είναι “άλλα λόγια ν΄αγαπιόμαστε” , και δεν μας επιτρέπεται να πούμε ότι “ας λειτουργήσει μόνο η μία από τις δύο κλινικές γιατί στην προκειμένη περίπτωση ο ένας από τους δύο Νομούς θα μείνει ακάλυπτος .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης