Είναι δυνατόν ; Καταγγελία για το Δήμο Φαρκαδόνας Reviewed by Momizat on . Στο χωριό Κρήνη του Δήμου Φαρκαδώνας και εντός του σχεδίου πόλεως κατασκευάζω μια οικία για τον υιό μου ο οποίος είναι σήμερα 26 ετών και δυστυχώς ανάπηρος από Στο χωριό Κρήνη του Δήμου Φαρκαδώνας και εντός του σχεδίου πόλεως κατασκευάζω μια οικία για τον υιό μου ο οποίος είναι σήμερα 26 ετών και δυστυχώς ανάπηρος από Rating: 0

Είναι δυνατόν ; Καταγγελία για το Δήμο Φαρκαδόνας

KRHNH

Στο χωριό Κρήνη του Δήμου Φαρκαδώνας και εντός του σχεδίου πόλεως κατασκευάζω μια οικία για τον υιό μου ο οποίος είναι σήμερα 26 ετών και δυστυχώς ανάπηρος από νεογνική ηλικία και σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Οι εργασίες της οικοδομής έχουν προχωρήσει μέχρι την τοιχοποιία αλλά  για την συνέχιση χρειάζεται παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Παρά την από εξαμήνου και πλέον αίτηση προς τον Δήμο Φαρκαδώνας οι δημοτικές υπηρεσίες  δεν ενεργούν όπως οφείλουν για την επέκταση του δικτύου ηλεκτροδότησης.

Σε κάθε επαφή μου με τις δημοτικές αρχές παρατηρώ, για άγνωστους σε μένα λόγους, μια παρελκυστική τακτική.

Υποτίθεται, ότι στην παρούσα οικονομική κατάσταση η επένδυση δεκάδων χιλιάδων σε ένα χωριουδάκι των Τρικάλων θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται με θετικό πνεύμα, πόσο μάλλον όταν αφορά την εξασφάλιση ενός ΑΜΕΑ με οικογενειακές ρίζες στην Κρήνη.

Δ. Σταματιάδης

Σέρρες

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή