Είναι… κολλητικό: Πολύωρη διακοπή ρεύματος χθες στη Λάρισα Reviewed by Momizat on . Πολύωρη διακοπή ρεύματος σε διάφορες συνοικίες της Λάρισας, χθες τα ξημερώματα, ήταν το αποτέλεσμα βλάβης στο δίκτυο της ΔΕΗ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η βλάβη εν Πολύωρη διακοπή ρεύματος σε διάφορες συνοικίες της Λάρισας, χθες τα ξημερώματα, ήταν το αποτέλεσμα βλάβης στο δίκτυο της ΔΕΗ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η βλάβη εν Rating: 0

Είναι… κολλητικό: Πολύωρη διακοπή ρεύματος χθες στη Λάρισα

Είναι… κολλητικό: Πολύωρη διακοπή ρεύματος χθες στη Λάρισα

Πολύωρη διακοπή ρεύματος σε διάφορες συνοικίες της Λάρισας, χθες τα ξημερώματα, ήταν το αποτέλεσμα βλάβης στο δίκτυο της ΔΕΗ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η βλάβη εντοπίσθηκε σε καλώδιο του υπόγειο δικτύου του σταθμού της Φιλιππούπολης, σταθμός που τροφοδοτεί αρκετές περιοχές της πόλης, μέχρι και τμήματα του κέντρου.

Η βλάβη εκδηλώθηκε στις 2 τα ξημερώματα ενώ η παροχή ρεύματος σταδιακά, σε όλες τις περιοχές, αποκαταστάθηκε έως τις 4.30 τα ξημερώματα. Παρεμπιπτόντως να αναφερθεί πως συνεχίζονται οι εργασίες συνεργείων της ΔΕΗ για την αποκατάσταση βλαβών και στο δίκτυο που εξυπηρετεί τις ανάγκες αγροτών για την άρδευση καλλιεργειών, βλάβες που προκλήθηκαν και από την καταιγίδα της περασμένης Παρασκευής.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή