Είναι ντροπή να πιστεύουν ότι με αυτά τα μέτρα αναβαθμίζουν την Εκπαίδευση! Reviewed by Momizat on . Βάσω Κάκλα * "Τη λειτουργία «εκπαιδευτικών ομίλων» ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΩΡΟΛΟΓΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ προβλέπει το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδ Βάσω Κάκλα * "Τη λειτουργία «εκπαιδευτικών ομίλων» ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΩΡΟΛΟΓΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ προβλέπει το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδ Rating: 0

Είναι ντροπή να πιστεύουν ότι με αυτά τα μέτρα αναβαθμίζουν την Εκπαίδευση!

Είναι ντροπή να πιστεύουν ότι με αυτά τα μέτρα αναβαθμίζουν την Εκπαίδευση!

Βάσω Κάκλα *

“Τη λειτουργία «εκπαιδευτικών ομίλων» ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΩΡΟΛΟΓΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ προβλέπει το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας.

Μάλιστα,Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ των εκπαιδευτικών – υπεύθυνων των ομίλων ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΜΕΤΡΑΤΑΙ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΤΟΥΣ ΩΡΑΡΙΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΥΝΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ.” ( Από τον Τύπο)

Το διάβαζα και το ξαναδιάβαζα.

Λοιπόν, όπως διατυπώνεται, για όσους εκπαιδευτικούς οριστούν από τον Διευθυντή ως υπεύθυνοι, θα κάνουν απογευματινή εργασία, πέρα από το εργασιακό τους ωράριο , χωρίς αμοιβή και το ” τυράκι” είναι ότι όσοι απασχοληθούν , θα παίρνουν μόρια στην προσωπική τους αξιολόγηση !!!

Είναι ντροπή να πιστεύουν εκεί πάνω στο αρμόδιο , κακόπαθο Υπουργείο ότι με αυτά τα μέτρα αναβαθμίζουν την Εκπαίδευση!

  • H κ Βάσω Κάκλα είναι πρώην δ/ντρια της β/θμιας εκπαίδευσης

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή