Είναι “τρομοκράτης” ο Παπαθανασίου; Reviewed by Momizat on . O Δημήτρης Παπαθανασίου είναι ένας άνθρωπος που ασχολείται με τα κοινά από μικρό παιδί και καταθέτει δημόσια τις απόψεις του. Τεκμηριωμένες και στοιχειοθετημένε O Δημήτρης Παπαθανασίου είναι ένας άνθρωπος που ασχολείται με τα κοινά από μικρό παιδί και καταθέτει δημόσια τις απόψεις του. Τεκμηριωμένες και στοιχειοθετημένε Rating: 0

Είναι “τρομοκράτης” ο Παπαθανασίου;

Είναι “τρομοκράτης” ο Παπαθανασίου;

O Δημήτρης Παπαθανασίου είναι ένας άνθρωπος που ασχολείται με τα κοινά από μικρό παιδί και καταθέτει δημόσια τις απόψεις του. Τεκμηριωμένες και στοιχειοθετημένες οι απόψεις που καταθέτει και όχι για να κάνουν τον κύκλο τους στο facebook και το twitter. Ανεξάρτητα αν κάποιος συμφωνεί ή διαφωνεί με τις απόψεις του , είναι κοινό τοις πάσι ότι απουσιάζει από τον Δημήτρη Παπαθανασίου ο πρόσκαιρος λαϊκισμός. Οι θέσεις του για τη λειτουργία του Μύλου των Ξωτικών εν μέσω πανδημίας γράφτηκαν στην ΤrikkiPress. Ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου χωρίς να τον κατονομάζει, διαβάστε παρακάτω τι είπε σήμερα στο ραδιοφωνικό σταθμό Λέσχη 97,6 :

Δημήτρης Παπαστεργίου :

Όπως και να θυμίσω και για κάποιους που λέγανε ότι θα γίνουμε Μπέργκαμο με τη λειτουργία του Μύλου των Ξωτικών. Τρομοκρατούσανε τον κόσμο, ζητούσανε να ρίξουμε στα βράχια την τοπική οικονομία πετώντας μια..ανοησία, και όταν βλέπουν ότι τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα θέλανε, εξαφανίστηκαν και δεν λένε πλέον τίποτα. Διότι δεν είχαν καμία βάση αυτά που λέγανε. Και τότε είχα πει ότι κατανοώ απόλυτα την ανησυχία των γιατρών, και χάρηκα γιατί κάνανε τις γιορτές χωρίς κόσμο στο Νοσοκομείο. Αλλά σε όσους πολιτικάντικα δημιουργούσαν κλίμα με ανευθυνότητα, τους το κρατάω αυτό, και τους το κρατάει και η κοινωνία.»

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή