Είχε ηρωίνη στις φυλακές Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Από το Τμήμα Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος 30χρονου Ελληνα κρατουμένου των φυλακών Τρ Από το Τμήμα Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος 30χρονου Ελληνα κρατουμένου των φυλακών Τρ Rating: 0

Είχε ηρωίνη στις φυλακές Τρικάλων

Είχε ηρωίνη στις φυλακές Τρικάλων

Από το Τμήμα Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος 30χρονου Ελληνα κρατουμένου των φυλακών Τρικάλων, για εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών σε αυτές. Η δικογραφία σχηματίστηκε καθώς, μετά από έρευνα που διενεργήθηκε σήμερα το πρωί (16-09-2013) στο κελί του κρατουμένου, από σωφρονιστικούς υπαλλήλους, βρέθηκε πάνω στο κρεβάτι του μία νάιλον συσκευασία με ηρωίνη βάρους 0,4 γραμμαρίων, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας.
Η ναρκωτική ουσία παραδόθηκε στους αστυνομικούς και κατασχέθηκε.
Ο 30χρονος κρατείται στις φυλακές Τρικάλων από τις  Απριλίου 2013, εκτίοντας ποινή κάθειρξης επτά ετών και τριών μηνών, για ληστεία και κλοπή.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή