Είχε τα κινητά κρυμμένα στην πόρτα του κελιού Reviewed by Momizat on . Συνελήφθη προχθές(04-01-2014) το πρωί στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, ένας 38χρονος αλλοδαπός, υπήκο Συνελήφθη προχθές(04-01-2014) το πρωί στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, ένας 38χρονος αλλοδαπός, υπήκο Rating: 0

Είχε τα κινητά κρυμμένα στην πόρτα του κελιού

Είχε τα κινητά κρυμμένα στην πόρτα του κελιού

Συνελήφθη προχθές(04-01-2014) το πρωί στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, ένας 38χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας, έγκλειστος του Καταστήματος Κράτησης Τρικάλων, για εισαγωγή κινητών τηλεφώνων και παρελκόμενων αυτών.
Ειδικότερα, κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε το πρωί από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους στο χώρο κράτησής του, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα σε κάσωμα πόρτας δύο κινητά τηλέφωνα, καθώς και παρελκόμενα αυτών, όπως έξι κάρτες sim, δύο μπαταρίες και δύο κάρτες μνήμης, τα οποία παραδόθηκαν στις αστυνομικές Αρχές.
Όλα τα προαναφερόμενα ανευρεθέντα αντικείμενα κατασχέθηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα Τρικάλων, το οποίο διενεργεί την προανάκριση, ενώ ο συλληφθείς παραμένει έγκλειστος στο Κατάστημα Κράτησης Τρικάλων, όπου κρατείται από (30 -07- 2012).
Σημειώνεται ότι ο υπήκοος Ρουμανίας εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης και φυλάκιση τεσσάρων ετών για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοφορία – οπλοχρησία, ενώ του έχει επιβληθεί χρηματική ποινή (5.000) ευρώ.

Αφήστε το σχόλιο σας