ΕΑΣ Τρικάλων: Τέλος στη διασπορά ψευδών ειδήσεων Reviewed by Momizat on . Η Ε.Α.Σ. Τρικάλων γνωστοποιεί ότι την Παρασκευή 1η Αυγούστου 2014 υπεγράφη από τον πρόεδρό της κ. Αχιλλέα Λιούτα (κατόπιν σχετικής απόφασης του Δ.Σ.) και τον πλ Η Ε.Α.Σ. Τρικάλων γνωστοποιεί ότι την Παρασκευή 1η Αυγούστου 2014 υπεγράφη από τον πρόεδρό της κ. Αχιλλέα Λιούτα (κατόπιν σχετικής απόφασης του Δ.Σ.) και τον πλ Rating: 0

ΕΑΣ Τρικάλων: Τέλος στη διασπορά ψευδών ειδήσεων

ΕΑΣ Τρικάλων: Τέλος στη διασπορά ψευδών ειδήσεων

Η Ε.Α.Σ. Τρικάλων γνωστοποιεί ότι την Παρασκευή 1η Αυγούστου 2014 υπεγράφη από τον πρόεδρό της κ. Αχιλλέα Λιούτα (κατόπιν σχετικής απόφασης του Δ.Σ.) και τον πληρεξούσιο εκπρόσωπο της εταιρείας ΒΙΟΛΑΡ Α.Ε. εξωδικαστικός συμβιβασμός για τις προπωλήσεις βαμβακιού του έτους 2010.

Με τον εξωδικαστικό συμβιβασμό αποσύρονται όλα τα ένδικα μέσα που είχαν ασκηθεί εκατέρωθεν. Διασφαλίζονται αφενός, η εύρυθμη λειτουργία της Ε.Α.Σ. Τρικάλων και αφετέρου η αποπληρωμή των οφειλών της στην εταιρεία ΒΙΟΛΑΡ Α.Ε.

Με το συγκεκριμένο συμβιβασμό οι όροι του οποίου θα τηρηθούν απαρέγκλιτα από τις δύο πλευρές, λήγει οριστικά και αμετάκλητα η εκκρεμότητα των προπωλήσεων βαμβακιού στην εταιρεία ΒΙΟΛΑΡ Α.Ε. και ταυτόχρονα διαψεύδονται πανηγυρικά οι «Κασσάνδρες» που για την εξυπηρέτηση ιδιοτελών συμφερόντων διέσπειραν ψευδείς ειδήσεις σε βάρος της Ένωσης με σκοπό να πλήξουν την αξιοπιστία της και να βλάψουν τα συμφέροντά της.

Η Ένωση έχει πληρώσει ΟΛΟΥΣ τους παραγωγούς, δεν οφείλει ευρώ στην Εφορία, πληρώνει τις Ασφαλιστικές Εισφορές, πληρώνει τους εργαζομένους της, πληρώνει τις υποχρεώσεις της στους προμηθευτές, καλύπτει όλες της τις επιταγές και διατηρεί ενήμερο τον δανεισμό της. Κι αυτό γιατί είναι βιώσιμη συνεταιριστική οργάνωση με μια ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων και αξιοπιστία στην αγορά.

Ο συνεταιριστικός μας όμιλος, εν μέσω κρίσης και παρά τις συκοφαντικές επιθέσεις που δέχεται, κατάφερε τζίρο περί τα 45 εκ. ευρώ – με εκτίναξη του τζίρου στη θυγατρική ΤΡΙΚΚΗ η οποία από την περασμένη κιόλας χρήση επέστρεψε δυναμικά στην κερδοφορία- παραμένοντας μια από τις μεγαλύτερες συνεταιριστικές οργανώσεις της χώρας και ένα από τους σημαντικότερους οικονομικούς φορείς της Κεντρικής Ελλάδας.

Επειδή, αυτή η πραγματικότητα είναι αδιαμφισβήτητη, η Ένωση θα προστατέψει τα συμφέροντά της που είναι και συμφέροντα των αγροτών προσφεύγοντας στη δικαιοσύνη για οποιαδήποτε κακόβουλη και συκοφαντική επίθεση απ’ όπου και αν προέλθει στο μέλλον.  Τέλος στον οικονομικό πόλεμο. Τέλος στην καθοδηγούμενη και υποβολιμαία φημολογία. Τέλος στη διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Η Ένωση είναι απόλυτα έτοιμη και θα δραστηριοποιηθεί δυναμικά σ’ όλο το πεδίο της δράσης της, την αμέσως προσεχή περίοδο, με περαιτέρω επέκταση των δραστηριοτήτων της στην εκκόκκιση βαμβακιού με πρωτοβουλίες οι οποίες θα γνωστοποιηθούν εντός των επόμενων εβδομάδων, στηρίζοντας αποφασιστικά την πραγματική παραγωγή και τους παραγωγούς και συμβάλλοντας καθοριστικά στην περιφερειακή οικονομία.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή