"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

ΕΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Τα κοράκια ας βγάλουν τα μάτια τους…

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Η κατρακύλα συνεχίζεται. Το   thessaliaeconomy.gr συνεχίζοντας στον ίδιο κατήφορο των τελευταίων ημερών, κάνοντας το «άσπρο… μαύρο» ψευδώς αναφέρει ότι η Οξοποιία ΜΕΤΕΩΡΑ πέρασε στον έλεγχο της εταιρείας ΚΟΡΕ Α.Ε.

Η Οξοποιία ΜΕΤΕΩΡΑ ούτε πέρασε στον έλεγχο της ΚΟΡΕ, ούτε υπενοικίαστηκε από κανένα, ούτε έχει κανένα αφεντικό, όπως ψευδώς γράφεται.

Ήταν και παραμένει μια συνεταιριστική βιομηχανία με μοναδικά «αφεντικά» τα μέλη του Α.Σ. Τρικάλων – ΕΝΩΣΗ και κατ’ επέκταση τους αγρότες και τους εργαζομένους.

Ως προς την ουσία η οποία είναι ήδη γνωστή μιας και όλες οι αποφάσεις λαμβάνονται ανοιχτά από το Δ.Σ. της Ε.Α.Σ. Τρικάλων και εν προκειμένω, η συγκεκριμένη επικυρώθηκε από Γενική Συνέλευση,  η Οξοποιία έχει ως μοναδικό συνεργάτη στη διανομή των προϊόντων της την εταιρεία ΚΟΡΕ εδώ και 15 χρόνια.

Οι διοικήσεις άλλαζαν αλλά η συνεργασία συνεχίζεται συμβάλλοντας στην εξυγίανση της πάλαι ποτέ ζημιογόνας Οξοποιίας.

Η συγκεκριμένη συνεργασία ανανεώθηκε και ενισχύθηκε προκειμένου τα προϊόντα της Οξοποιίας να φτάσουν σε κάθε γωνιά της χώρας αλλά και στο εξωτερικό, μειώνοντας ταυτόχρονα και το κόστος παραγωγής.

Προφανώς, για λόγους που μόνο ο συντάκτης του δημοσιεύματος ξέρει, αυτό δεν του αρέσει. Όπως επίσης και  το γεγονός ότι η ΤΡΙΚΚΗ επεκτείνεται σε νέες αγορές διευρύνοντας τον τζίρο αλλά και την κερδοφορία της.  

Ως προς τα περί «επανένταξη της μονάδας οξοποιίας η οποία έχει αποσχιστεί», τα οποία επικαλείται παραπλανητικά, είναι γνωστό ότι για ένα διάστημα μικρότερο του ενός έτους,  τόσο η Οξοποιία όσο και η AGROVIZ ενοικιάστηκαν σε θυγατρική του συνεταιριστικού εργοστασίου ΤΡΙΚΚΗ και βέβαια επέστρεψαν στον κορμό της Ένωσης.

Δεν ωφελεί, όμως να απαντάς με επιχειρήματα σε έναν πόλεμο λάσπης ο οποίος μάλλον εκπορεύεται από το γεγονός ότι η Ένωση έχει πλέον τη δυνατότητα να ρυθμίσει τα δάνειά της, οπότε κόπηκε και η όρεξη  στα… κοράκια τα οποία δεν θα αγγίξουν απολύτως τίποτα από το σώμα της που ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους αγρότες και στους εργαζομένους της. Τα κοράκια ας βγάλουν τα μάτια τους…

Ήδη έχουν υποβληθεί μηνύσεις και αγωγές για να λογοδοτήσουν οι συκοφάντες στην ελληνική δικαιοσύνη. 

ΕΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης