Εβδομάδα οδικής ασφάλειας Reviewed by Momizat on . Σειρά εκδηλώσεων θα πραγματοποιήσει από αύριο  έως και τις 9 Οκτωβρίου η Τροχαία Τρικάλων, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας. Εκδηλώσεις θα γίνουν και Σειρά εκδηλώσεων θα πραγματοποιήσει από αύριο  έως και τις 9 Οκτωβρίου η Τροχαία Τρικάλων, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας. Εκδηλώσεις θα γίνουν και Rating: 0

Εβδομάδα οδικής ασφάλειας

Εβδομάδα οδικής ασφάλειας

Σειρά εκδηλώσεων θα πραγματοποιήσει από αύριο  έως και τις 9 Οκτωβρίου η Τροχαία Τρικάλων, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας.

Εκδηλώσεις θα γίνουν και στους τέσσερις Νομούς της Θεσσαλίας, όπου θα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων και εκθέσεις με αντικείμενο την οδική ασφάλεια.

Στην πόλη των Τρικάλων οι εκδηλώσεις θα γίνουν στην αίθουσα Πολιτιστικών του Κέντρου Εκπαίδευσης Ενηλίκων του Δήμου Τρικκαίων. Στη  Λάρισα από 07 έως 10 Οκτωβρίου, στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας, στο ο Βόλο από 13 έως 17 Οκτωβρίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Βόλου και στην Καρδίτσα από 10 έως 15 Οκτωβρίου, στην Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας.

“Η ενημέρωση για θέματα οδικής ασφάλειας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για την Ελληνική Αστυνομία και οι δράσεις αυτές στοχεύουν στην πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων” αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή