ΕΒΕ Τρικάλων : Άστοχη η απόφαση για το “λουκέτο” στη λαϊκή αγορά Reviewed by Momizat on . Η απόφαση που απαγορεύει την λειτουργία της λαϊκής αγοράς των Τρικάλων φαίνεται πως δημιουργεί προβλήματα χωρίς κανένα όφελος. Στην λαϊκή αγορά πωλούνται φρέσκα Η απόφαση που απαγορεύει την λειτουργία της λαϊκής αγοράς των Τρικάλων φαίνεται πως δημιουργεί προβλήματα χωρίς κανένα όφελος. Στην λαϊκή αγορά πωλούνται φρέσκα Rating: 0

ΕΒΕ Τρικάλων : Άστοχη η απόφαση για το “λουκέτο” στη λαϊκή αγορά

ΕΒΕ Τρικάλων : Άστοχη η απόφαση για το “λουκέτο” στη λαϊκή αγορά

Η απόφαση που απαγορεύει την λειτουργία της λαϊκής αγοράς των Τρικάλων φαίνεται πως δημιουργεί προβλήματα χωρίς κανένα όφελος.

Στην λαϊκή αγορά πωλούνται φρέσκα προϊόντα που δεν μπορούν να αποθηκευτούν, με αποτέλεσμα αυτά να πάνε για καταστροφή με ότι αυτό σημαίνει οικονομικά για τους παραγωγούς και τους εμπόρους αυτών των προϊόντων.

Δημιουργείται επίσης πρόβλημα με την προμήθεια αυτών των προϊόντων από τους καταναλωτές οι οποίοι πλέον πρέπει να επισκέπτονται συχνά τα super markets .

Έτσι οι καταναλωτές αντί να πάνε στον ανοιχτό χώρο της λαϊκής αγοράς, που σημειωτέον είχαν παρθεί με απόφαση του Δήμου Τρικκαίων μέτρα πρόληψης τα οποία τηρούνταν, τώρα αναγκάζονται να συνωστισθούν μέσα στα Super markets, τα οποία επίσης έχουν επισκεφτεί άτομα και ομάδες που πιθανώς φέρουν τον ιό Covid 19.

Θεωρούμε λοιπόν ότι είναι απαραίτητο για την οικονομική υγεία των επαγγελματιών της λαϊκής αγοράς και την υγεία των τρικαλινών καταναλωτών, να λειτουργήσει άμεσα η καθημερινή υπαίθρια αγορά προσφέροντας μόνο προϊόντα διατροφής, σύμφωνα με τους όρους που είχαν αποφασιστεί από το Δήμο Τρικκαίων.

Τέλος θα πρέπει να υπάρξει μέριμνα και για τους υπόλοιπους μικροπωλητές που δραστηριοποιούνται στις λαϊκές, οι οποίοι έχουν αποκλειστεί από την αρχή της πανδημίας και όπως είναι φυσικό βρίσκονται σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Ο Πρόεδρος
Αγγελάκης Ευάγγελος
Ο Γ. Γραμματέας
Κόκκας Δημήτρης

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή