Εγγραφές – επανεγγραφές σε βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς του Δ. Τρικκαίων Reviewed by Momizat on . Εγγραφές – Επανεγγραφές Παιδιών στους Βρεφικούς Σταθμούς ¨Ηλιαχτίδα¨ και ¨Παραμυθούπολη¨ και στους Παιδικούς Σταθμούς ¨Αερόστατο¨ και ¨Ουράνιο Τόξο¨ του Δήμου Τ Εγγραφές – Επανεγγραφές Παιδιών στους Βρεφικούς Σταθμούς ¨Ηλιαχτίδα¨ και ¨Παραμυθούπολη¨ και στους Παιδικούς Σταθμούς ¨Αερόστατο¨ και ¨Ουράνιο Τόξο¨ του Δήμου Τ Rating: 0

Εγγραφές – επανεγγραφές σε βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς του Δ. Τρικκαίων

Εγγραφές – επανεγγραφές σε βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς του Δ. Τρικκαίων

Εγγραφές – Επανεγγραφές Παιδιών στους Βρεφικούς Σταθμούς ¨Ηλιαχτίδα¨ και ¨Παραμυθούπολη¨ και στους Παιδικούς Σταθμούς ¨Αερόστατο¨ και ¨Ουράνιο Τόξο¨ του Δήμου Τρικκαίων για το σχολικό έτος 2014-2015.

 

Το Τμήμα Παιδικής Μέριμνας και Τρίτης Ηλικίας της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου Τρικκαίων, ανακοινώνει ότι οι εγγραφές και επανεγγραφές για τη φιλοξενία παιδιών για το σχολικό έτος 2014-2015 στους :

Α. Βρεφικό Σταθμό ¨Ηλιαχτίδα¨ και Βρεφικό Σταθμό ¨Παραμυθούπολη¨ αρχίζουν την Τρίτη, 1η Ιουλίου και λήγουν την Πέμπτη, 31η Ιουλίου 2014 και

Β. Παιδικό Σταθμό ¨Αερόστατο¨ και Παιδικό Σταθμό ¨Ουράνιο Τόξο¨ αρχίζουν την Τρίτη, 1η Ιουλίου και λήγουν την Τρίτη, 15η Ιουλίου 2014.

Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά εγγραφής και επανεγγραφής των παιδιών θα παραλαμβάνονται και θα υποβάλλονται στην έδρα των Βρεφικών και Παιδικών Σταθμών, ήτοι :

 

 

 

 

Βρεφικός Σταθμός ¨Ηλιαχτίδα¨

 

 

 

 

 

Βρεφικός Σταθμός ¨Παραμυθούπολη¨

Υπεύθυνη: καΑναστασία Ντούλα

Ταχ.Δ/νση: Διογένους 11, Αγία Μονή, Τρίκαλα

Τηλέφωνο: 24310 29550

 

Υπεύθυνη: καΚαλλιόπη Τασιοπούλου

Ταχ.Δ/νση: Τέρμα Μυροφύλλου, Αγ. Οικουμένειος (Σεισμόπληκτα) Τρίκαλα

Τηλέφωνο: 24310 74848

 

 

 

Παιδικός Σταθμός ¨Αερόστατο¨

 

 

Παιδικός Σταθμός ¨Ουράνιο Τόξο¨

Υπεύθυνη: καΚωνσταντίνα Μπάλτου

Ταχ.Δ/νση: Βαλτινό Τρικάλων

Τηλέφωνο: 24310 94575

Υπεύθυνη: καΑικατερίνη Πλάκα

Ταχ.Δ/νση: Πρίνος Τρικάλων

Τηλέφωνο: 24310 93150

 

Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά εγγραφής και επανεγγραφής των παιδιών διατίθενται στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Τρικκαίων www.trikalacity.gr και συγκεκριμένα στους ακόλουθους συνδέσμους:

ΒΡΕΦΙΚΟΙ και ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ (πρ.ΔΕΚΑ) | ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ 2014-2015

ΒΡΕΦΙΚΟΙ και ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ (πρ.ΔΕΚΑ) | ΑΙΤΗΣΗ ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΗΣ 2014-2015

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή