"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.2 C
Trikala

Εγγραφές μαθητών για το σχολικό έτος 2016-2017

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ενημερώνονται οι γονείς και οι κηδεμόνες των μαθητών ότι οι εγγραφές στα Γυμνάσια, τα Γενικά Λύκεια και τα Επαγγελματικά Λύκεια θα πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι την ημερομηνία λήξης του τρέχοντος διδακτικού έτους, την 30η Ιουνίου 2016 και η διαδικασία εγγραφής θα πρέπει να είναι σύμφωνη με τις διατάξεις του ΠΔ 104/79 και τις σχετικές διατάξεις της ΔΔΕ Τρικάλων.
Κατ’ εξαίρεση, εγγραφές μπορούν να πραγματοποιηθούν  το μήνα Σεπτέμβριο και μέχρι την έναρξη των μαθημάτων για τους μαθητές που εμποδίστηκαν να εγγραφούν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. για λόγους υγείας ή σοβαρούς οικογενειακούς λόγους) καθώς και για τους παραπεμπόμενους μαθητές σε επανεξέταση το Σεπτέμβριο σύμφωνα με την παρ. 3, αρθρ. 7 του Ν. 2817/2000.
Κατά το ίδιο χρονικό διάστημα πραγματοποιούνται οι μετεγγραφές στα Επαγγελματικά Λύκεια με σκοπό τον καλύτερο προγραμματισμό για την έναρξη των μαθημάτων στα ΕΠΑΛ.
Οι μετεγγραφές σε όλα τα σχολεία πλην των ΕΠΑΛ θα γίνουν από 1η Σεπτεμβρίου 2016 μέχρι την έναρξη των μαθημάτων και σύμφωνα πάντα με τις κείμενες διατάξεις του ΠΔ104/79 και του αρθ. 35 του ΠΔ376/93 και της δεδομένη χωροταξική κατανομή της ΔΔΕ Τρικάλων.
Παρακαλούνται οι γονείς να προσέλθουν για την εγγραφή των παιδιών τους κατά τις ανωτέρω ημερομηνίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης