Εγγραφές μαθητών στο 1ο ΕΠΑΛ Τρικάλων Reviewed by Momizat on .   Μετά  τις εξαιρετικές  στις εξαιρετικές επιδόσεις των μαθητών του 1ου ΕΠΑΛ Τρικάλων  στις Πανελλαδικές εξετάσεις συνεχίζονται οι εγγραφές μαθητών στο 1ο    Μετά  τις εξαιρετικές  στις εξαιρετικές επιδόσεις των μαθητών του 1ου ΕΠΑΛ Τρικάλων  στις Πανελλαδικές εξετάσεις συνεχίζονται οι εγγραφές μαθητών στο 1ο  Rating: 0

Εγγραφές μαθητών στο 1ο ΕΠΑΛ Τρικάλων

 

epal 1

Μετά  τις εξαιρετικές  στις εξαιρετικές επιδόσεις των μαθητών του 1ου ΕΠΑΛ Τρικάλων  στις Πανελλαδικές εξετάσεις συνεχίζονται οι εγγραφές μαθητών στο 1ο  ΕΠΑΛ Τρικάλων για την νέα σχολική χρονιά 2015-16.

 

Οι εγγραφές θα γίνονται καθημερινά από τις 8.30 το πρωί έως την 1.30 το μεσημέρι , μέχρι την έναρξη των μαθημάτων 11-9-2015,  στο 1ο ΕΠΑΛ Τρικάλων στην Μπάρα και οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 2431028977 για να παίρνουν πληροφορίες για τους Τομείς και τις Ειδικότητες που θα λειτουργήσουν αλλά και για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά των εγγραφών.

 

Στο  1ο ΕΠΑΛ Τρικάλων λειτουργεί η βασική ομάδα προσανατολισμού του  Τεχνολογικού Κύκλου,  δίνοντας τη δυνατότητα στους μαθητές που θα την παρακολουθήσουν,  να εκπαιδευτούν πάνω σε μια σειρά από ειδικότητες που θα τους οδηγήσουν σε μια ευρεία γκάμα επαγγελμάτων του ιδιωτικού αλλά και του δημοσίου τομέα.

 

Οι 3 τομείς που λειτουργούν στο 1ο ΕΠΑΛ Τρικάλων  είναι Πληροφορικής, Μηχανολογίας και Ηλεκτρολογίας-Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού.

 

Οι παραπάνω τομείς έχουν εμπλουτιστεί με νέες ειδικότητες προσφέροντας στους μαθητές περισσότερες ευκαιρίες εκπαίδευσης πάνω σε επαγγέλματα που έχουν μεγάλη ζήτηση σήμερα.

 

Στον τομέα Πληροφορικής θα λειτουργήσουν 3 ειδικότητες:

 • Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής
 • Τεχνικός Η/Υ και Δικτύων Η/Υ
 • Τεχνικός Εφαρμογών Λογισμικού

 

Στον τομέα Μηχανολογίας θα λειτουργήσουν 4 ειδικότητες:

 • Τεχνικός Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων και Κατασκευών
 • Τεχνικός Εγκαταστάσεων Ψύξης, Αερισμού και Κλιματισμού
 • Τεχνικός Οχημάτων
 • Τεχνικός Μηχανικός Θερμικών Εγκαταστάσεων και Μηχανικός Τεχνολογίας Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου

 

Στον τομέα Ηλεκτρολογίας-Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού θα λειτουργήσουν 3 ειδικότητες:

 • Τεχνικός Ηλεκτρονικών και Υπολογιστικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων
 • Τεχνικός Αυτοματισμού
 • Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων και Δικτύων

 

Στην Α΄ Τάξη,  εγγράφονται οι μαθητές που έχουν αποφοιτήσει από το Γυμνάσιο.

 

Στην Β΄ Τάξη εγγράφονται  οι μαθητές των ΕΠΑΛ και των Γενικών Λυκείων που πέρασαν την Α΄ Τάξη.

 

Επίσης στην Β΄ Τάξη εγγράφονται και οι κάτοχοι απολυτηρίου Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ που θα παρακολουθήσουν μόνο τα μαθήματα ειδικότητα

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή