Εγγραφές στην Ξυλογλυπτική Σχολή Καλαμπάκας Reviewed by Momizat on . Σπουδές για μια σύγχρονη Γεωργική Εκπαίδευση προσφέρει ο ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ σε απόφοιτους της Α΄ Λυκείου Οι εγγραφές στις Σχολές του Οργανισμού ξεκινούν την 1η Σεπτ Σπουδές για μια σύγχρονη Γεωργική Εκπαίδευση προσφέρει ο ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ σε απόφοιτους της Α΄ Λυκείου Οι εγγραφές στις Σχολές του Οργανισμού ξεκινούν την 1η Σεπτ Rating: 0

Εγγραφές στην Ξυλογλυπτική Σχολή Καλαμπάκας

Εγγραφές στην Ξυλογλυπτική Σχολή Καλαμπάκας

Σπουδές για μια σύγχρονη Γεωργική Εκπαίδευση προσφέρει ο ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ σε απόφοιτους της Α΄ Λυκείου
Οι εγγραφές στις Σχολές του Οργανισμού ξεκινούν την 1η Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσουν μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2016. Το φετινό σχολικό έτος θα λειτουργήσουν έξι Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ) και συγκεκριμένα στη Λάρισα, στα Ιωάννινα, στην Κρήτη, στη Νεμέα, στην Καλαμπάκα και στο Μαρούσι στις ακόλουθες ειδικότητες:
• Αβερώφειος ΕΠΑΣ Λάρισας ( τηλ. 2410 611093)
– Αγροτικών Μηχανημάτων
– Ζωοτεχνίας
• Γαλακτοκομική ΕΠΑΣ Ιωαννίνων (τηλ. 26510 92219)
– Γαλακτοκομίας – Τυροκομίας
• ΕΠΑΣ Κρήτης (τηλ. 28920 31259)
– Θερμοκηπιακών Κατασκευών και Καλλιεργειών
• ΕΠΑΣ Νεμέας (τηλ. 27460 23032)
– Αμπελουργίας – Οινοτεχνίας
• ΕΠΑΣ Καλαμπάκας (τηλ. 24320 22781)
– Τεχνιτών Ξυλογλυπτικής – Διακοσμητικής Επίπλου
• ΕΠΑΣ Συγγρού (τηλ. 210 8012701)
– Φυτοτεχνικών Επιχειρήσεων – Αρχιτεκτονικής Τοπίου

Εγγραφές στην Ξυλογλυπτική Σχολή Καλαμπάκας
Η φοίτηση στις ΕΠΑΣ είναι δωρεάν. Στους σπουδαστές παρέχεται δωρεάν στέγαση και διατροφή. Κατά τη διάρκεια των σπουδών γίνεται πρακτική άσκηση, ενώ δικαιούνται και αναβολή στράτευσης. Στους αποφοίτους των Σχολών χορηγείται πτυχίο.
Οι ΕΠΑΣ διαθέτουν κατάλληλη υλικοτεχνική υποδομή, εξοπλισμένα εργαστήρια, έμπειρο εκπαιδευτικό προσωπικό και εφοδιάζουν τους μαθητές με τις κατάλληλες γνώσεις, θεωρητικές και πρακτικές, για να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στη μελλοντική επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή