"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Εγγραφές στη Δημοτική Χορωδία Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στη Δημοτική Χορωδία Τρικάλων του Τμήματος Πολιτισμού-Αθλητισμού της Διεύθυνσης Παιδείας-Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων. Λειτουργούν  τρία τμήματα: ενηλίκων, χορωδίας δωματίου και παιδικού τμήματος σε συνεργασία με το Δημοτικό Ωδείο. Οι εγγραφές και οι πρόβες της Δημοτικής Χορωδίας Τρικάλων λαμβάνουν χώρα στην αίθουσα της χορωδίας στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να δηλώσει συμμετοχή σε ένα από τα παραπάνω σχήματα, τις ημέρες των προβών της χορωδίας, κάθε Τρίτη και Πέμπτη, 8:30μ.μ. – 10:μ.μ.
Επίσης η Δημοτική Χορωδία Τρικάλων πραγματοποιεί τις ίδιες ημέρες και ώρες (Τρίτη και Πέμπτη 8:30μ.μ. – 10:μ.μ.), «Συναντήσεις Γνωριμίας» με τη Δημοτική Χορωδία Τρικάλων, οι οποίες απευθύνονται προς κάθε ενδιαφερόμενο, από 20 ετών και άνω, με ελεύθερη είσοδο, οι οποίοι θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να παραβρεθούν σε μέρος της πρόβας της Δημοτικής Χορωδίας Τρικάλων και να δουν τον τρόπο μουσικής διδασκαλίας.
Η Δημοτική Χορωδία Τρικάλων αποτελεί ένα από τα λιγοστά ιστορικά μουσικά σχήματα της πόλεώς μας καθώς κλείνει φέτος 40 χρόνια συνεχούς παρουσίας. Μία ιδιαίτερη χρονιά όχι μόνον για τη Δημοτική Χορωδία Τρικάλων και τον Δήμο Τρικκαίων, αλλά και για την πόλη των Τρικάλων. Στις 21- 22 Οκτωβρίου 2016 προγραμματίζονται διήμερες επετειακές εκδηλώσεις με συναυλία της Δημοτικής Χορωδίας Τρικάλων, ειδικά αφιερώματα και βραβεύσεις και 8η Πανελλήνια Συνάντηση Χορωδιών.
Επικοινωνία – Εγγραφές: Ελένη Ζιάκα (Μαέστρος), 6974648801
Στη σελίδα της ΔΧΤ στο Facebook  (https://www.facebook.com/TheMunicipalChoirOfTrikala)
 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου choirtrik@yahoo.gr, eleniziaka@yahoo.gr.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης