Εγγραφές στο Δημοτικό Χορευτικό Τρικάλων Reviewed by Momizat on .     Ανοικτά για εγγραφές χορευτών (αρχαρίων και προχωρημένω) είναι όλα τα Τμήματα: ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΦΗΒΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ του Δημοτικού Χορευτικού Συγκροτήματος.   Λ     Ανοικτά για εγγραφές χορευτών (αρχαρίων και προχωρημένω) είναι όλα τα Τμήματα: ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΦΗΒΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ του Δημοτικού Χορευτικού Συγκροτήματος.   Λ Rating: 0

Εγγραφές στο Δημοτικό Χορευτικό Τρικάλων

Εγγραφές στο Δημοτικό Χορευτικό Τρικάλων

 

 

Ανοικτά για εγγραφές χορευτών (αρχαρίων και προχωρημένω) είναι όλα τα Τμήματα: ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΦΗΒΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ του Δημοτικού Χορευτικού Συγκροτήματος.   Λειτουργεί υπό την ευθύνη του Τμήματος Πολιτισμού και Αθλητισμού της Δ/νσης Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων.

Η φοίτηση παρέχεται δωρεάν στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Τρικκαίων.

Διδάσκονται παραδοσιακοί χοροί από όλες τις περιοχές της Ελλάδας. Επίσης ερευνάται καταγράφεται και παρουσιάζεται η πλούσια μουσικοχορευτική παράδοση των Τρικάλων .

Ιδιαίτερο είναι το ενδιαφέρον για τη νεώτερη γενιά προκειμένου να περάσει η παράδοση ανόθευτα και να παραμείνει λειτουργική και ζωντανή με τον πιο γνήσιο τρόπο για να μην πληγούν ανεπανόρθωτα οι πολιτιστικές μας ρίζες, τα πολιτισμικά μας χαρακτηριστικά με αυθαίρετες προσθήκες.

Δια θέτει μια πλούσια συλλογή παραδοσιακών ενδυμασιών που αντιπροσωπεύουν  όλες τις περιοχές της Ελλάδας, προσέχοντας ιδιαίτερα την αισθητική τους, την ουσιαστική γνώση και την εξέλιξη τους.

Πληροφορίες Τμήμα Πολιτισμού (Γαριβάλδη 8) 9.00-14.00 τηλ. 2431353569

και στα τηλ. 6995070244 , 6972006004

Υπεύθυνος ΔΧΣ : Νικόλαος Σούλιος

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή